Myslíme globálně, pracujeme lokálně - ui42 digital tým v Trenčíně

Myslíme globálně, pracujeme lokálně - ui42 digital tým v Trenčíně

Mnozí podnikatelé po celém světě postupně objevují potenciál skrytý ve světě online byznysu. Digitální technologie se čím dál více stávají součástí našich běžných i profesionálních životů a přinášejí nám různé zajímavé výzvy. V ui42 a ui42 digital dnes zažíváme obrovskou expanzi i za hranice Slovenska a do svých řad proto hledáme nové posily na více frontách.

Přijď tento čtvrtek (8. února 2018) na náš event a popovídej si naživo s našimi digitálními marketéry. Nestává se každý den, že je máme pod jednou střechou naráz téměř 20 :-). Už tento čtvrtek tak máš jedinečnou příležitost diskutovat o aktuálních trendech a problémech z digitální arény se zkušenými borci včetně specialistů na PPC, SEO, Facebook, porovnávače, export.

Myslíme globálně, tvoříme lokálně

Hledáme marketingové nadšence v okolí Trenčína, kteří dokážou myslet globálně a na oplátku jim nabízíme možnost pracovat v blízkosti jejich domova. Pro každého z nás je důležité vytvořit si harmonii mezi soukromým a pracovním životem. V ui42 a ui42 digital se teď můžeš stát součástí moderní a svobodné firmy.

Naším cílem je zbourání stereotypu, v rámci kterého je Bratislava považována za „Mekku“ digitálního marketingu.

V Trenčíně máš u nás k dispozici super moderní co-workingový prostor, kde se můžeš pravidelně setkávat s kolegy. Nemusíš ale odtud pracovat každý den. Víme, jak důležité je trávit čas s rodinou a při relaxaci. U nás se můžeš vzdělávat a naučit se mnoho nových a zajímavých věcí. Naším hlavním cílem je vytvoření menších pracovních komunit po celém Slovensku, které budou působit jako samostatné ekosystémy. Velké digitální impérium tak bude fungovat na miniaturních jednotkách rozložených po celé zemi, které budou vzájemně kooperovat.

Staň se součástí úspěšného příběhu svobodné firmy

Naším cílem je najít lidi, kteří se budou mezi námi cítit příjemně. Můžeš si vybrat projekt, který tě zajímá a sedí ti. Pokud tě práce baví a naplňuje, vždy se to odrazí i na skvělých výsledcích. Tradiční pracovní modely postupně zanikají a prostor tak dostávají nové. Každá změna nám poskytuje prostor pro růst a proto i my nabízíme zájemcům o práci v ui42 a ui42 digital, aby si s námi vyzkoušeli něco nového.

Hlavní vizí společnosti je expanze nejen na území Slovenska, ale i za jeho hranice.

Pokud se v marketingu cítíš jako ryba ve vodě nebo jsi nadšeným nováčkem této oblasti, dej nám o sobě vědět. Své CV a pár informací o sobě nám můžeš poslat na adresu kariera@ui42.sk Rádi tě přivítáme v řadách svobodné firmy a povedeme tě. Vítáni jsou tak zkušení borci, jako i junioři, kteří mají chuť učit se nové věci a posunout se vpřed.

Na naší webové stránce najdeš aktuálně otevřené pracovní pozice.

Přečtěte si také

Konzultace zdarma

S čím byste potřebovali pomoci?

Vyberte všechny možnosti, které se vás týkají

Potřebujete ještě s něčím pomoci?

Vyberte si další oblast

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulář byl úspěšně odeslán.