ui42 zůstává ui42

ui42 zůstává ui42

Pokud jste v posledních dnech zachytili informaci ohledně rebrandingu ui42 digital na Dexfinity, chceme vás ujistit, že změna se netýká nás. 

V ui42 pokračujeme nadále pod svou značkou jako one-stop-shop

Stejně jako se člověk během života rozvíjí, rozvíjí se i naše firma. V roce 2014 pod ui42 vyrostl PPC tým, který se postupně vyčlenil do samostatného subjektu ui42 digital. Dnes se odděluje od značky ui42 a pokračuje svou cestou s novým brandem Dexfinity. 

ui42 zůstává již po 24. rok ve své dosavadní podobě jako fullservisová agentura, která pomáhá klientům růst v online prostoru. Pod jednou střechou u nás najdete více než 42 online specialistů na různé oblasti. Máme tým UX designérů, kteří tvoří použitelný design pro lidi. Tým programátorů Vám naprogramuje web či automatizovaný e-shop na míru připravený na růst a expanzi. Díky SEO pravidelné optimalizaci či PPC kampaním skrz různé kanály Vám naši marketéři zajistí, abyste online byli viditelní a bylo o vás slyšet. Budujeme i inovativní online produkty a služby. Jedním z nich je náš Chatbot, který nahrazuje prodavače v kamenné prodejně, ale rád zastoupí i zaměstnance call centra.

V ui42 vznikají úspěšné příběhy. Kromě Dexfinity (ui42 digital) vznikl u nás i největší pracovní portál Profesia.sk, první slovenský redakční systém CMS BUXUS, který kontinuálně vyvíjíme od roku 1999, či soutěž a konference zaměřená na akceleraci e-shopů MastersGate

Když rosteme my, roste vše s námi. Proto se s vámi rádi podělíme o naše dlouholeté know-how z oblasti e-commerce. Pojďte růst společně s námi. 

Jsme tu stále pro vás. Už 24 let.

Přečtěte si také

Konzultace zdarma

S čím byste potřebovali pomoci?

Vyberte všechny možnosti, které se vás týkají

Potřebujete ještě s něčím pomoci?

Vyberte si další oblast

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulář byl úspěšně odeslán.