Komplexní expediční řešení v BUXUSu

Komplexní expediční řešení v BUXUSu

Přemýšlíte, jak byste prostřednictvím logistiky mohli pokročit na svém e-shopu? Odpověď je automatizace procesů souvisejících s expedicí objednávek.

Jeden ze základních stavebních kamenů při provozování e-shopu je neodmyslitelně i doprava. Ta se stala v poslední době jedním z konkurenčních nástrojů mezi e-shopy. Rychlá, kvalitní a spolehlivá přeprava balíků totiž hraje významnou roli v nákupu na daném e-shopu,  v hodnocení e-shopu a často rozhoduje o opětovném nákupu zákazníka. 

Přemýšlíte, jak byste prostřednictvím logistiky mohli postoupit na svém e-shopu?

Například automatizací procesů souvisejících s expedováním objednávek. Na trhu existuje více alternativ napříč přepravními společnostmi, které se dají integrovat stejně jako do řešení na míru tak do open-source řešení.

Kromě přepravních společností zajišťujících primárně vyzvedávání a doručování balíků existují na trhu i jiné společnosti, které nabízejí širší portfolio expedičních a logistických služeb a jednou z nich je i NEOSHIP s.r.o.

My v ui42 jsme fanoušci inovací a automatizace, a proto máme Neoship integrovaný v našem redakčním systému CMS BUXUS a nabízíme ho našim zákazníkům zcela zdarma. 

Co je Neoship?

Neoship překračuje hranice standardního přepravce a představuje komplexní expediční řešení. Unikátní expediční systém + přepravu balíků pro e-shopy, které kromě samotné přepravy balíků potřebují vyřešit i otázku automatizace expedičních procesů především za účelem úspory času a optimalizace expedičních nákladů. 

Automatizace expedování v Buxusu probíhá následujícím způsobem: Jedním tlačítkem exportujete objednávky do Neoshipu a přímo z administrace tisknete štítky a přebírací protokol. Na štítky se přenese vaše logo, čímž posílíte pozici vaší značky a i takovýmto způsobem budujete brand. Žádné přepisování či kopírování údajů, žádné stahování a nahrávání souborů, jen pár kliků a celou expedici máte úspěšně zvládnutou.

Jak můžete zefektivnit Vaše expedování díky propojení Buxusu s Neoshipem si můžete prohlédnout na videu níže:

Jaké další funkcionality uživatel v Neoshipe najde?

100% přehled o balících

Jeden z nejdůležitějších aspektů pro e-shop je informace o úspěšnosti doručení balíku zákazníkovi. V Neoshipe najdete aktuální přehled o nedoručených balících, balících v přepravě a úspěšně doručených balících. U každého balíku máte k dispozici detailní sledování doručení balíku.

Finance pod kontrolou

Neoship vám dá přehled nejen o každém balíku, ale i o jeho kompletní ceně a také o každé položce zvlášť. K dispozici budete mít souhrn celkových nákladů na expedování. Kromě cen balíků si pohodlně zkontrolujete stav přeplacených i nepřeplacených dobírek. Výpis s vyplacenými dobírkami spárujete s vašimi fakturami přes API nebo díky SEPA XML.

Zprostředkovaná komunikace s přepravcem

Často eshop potřebuje dodatečně upravit informace o balíku: změnit/zrušit dobírku, přesměrovat zásilku, upravit telefonní číslo/adresu a také nahlásit případnou škodovou událost. S Neoshipem to vše vyřešíte z jednoho místa. Přímo u konkrétního balíku a navíc po odeslání vaší požadavky zůstane balík označený, abyste si zpětně konkrétní balík mohli dohledat.

Unikátní notifikační e-maily

Vaši zákazníci nedostanou obyčejné e-maily o vyexpedování balíku. Ze systému jim bude zaslán notifikační e-mail, který si v Neoshipe nastavíte podle vlastních představ – graficky, obsahově a ve vybraném jazyku (SK,CZ,DE,HU,EN). E-mail bude automaticky obsahovat odkaz s přímým sledováním balíku. Kromě toho do e-mailu můžete vkládat interaktivní odkazy na cokoliv, co chcete propagovat a například do něj můžete umístit odkazy na vaše sociální sítě.

Kalkulačka

Ačkoliv v Neoshipe najdete kompletní seznam domácích i mezinárodních cen přepravy a služeb, orientovat se ve všech z nich je někdy náročné. S kalkulačkou v Neoshipe zjistíte cenu jakéhokoliv balíku ihned. Stačí vybrat zemi, případnou dobírku či službu a systém vám vypočítá kompletní cenu balíku včetně mýtného a palivového příplatku.

Statistický přehled

V jednom náhledu máte komplexní statistiku o vašich balících. Filtrovat tak můžete balíky podle jednotlivých dnů, měsíců, vah, podle způsobu doručení či místa doručení.

Jak to celé funguje?

Jedna smlouva, jedna cena

Využívání Neoshipu a jeho služeb je zpoplatněno společností NEOSHIP s.r.o. E-shop uzavře smlouvu s Neoshipem a získá expediční systém i kurýrní služby. E-shop neuzavírá žádné jiné smlouvy s přepravcem. Výhodou je, že nemusí platit aktivační ani měsíční poplatky. E-shop zaplatí tolik, kolik balíků pošle.

Kde mohu požádat o služby Neoshipu?

V případě, že využíváte redakční systém CMS BUXUS, informace vám rádi poskytnou projektoví manažeři, kteří jsou s vámi v kontaktu. V případě, že využíváte jiný redakční systém, obraťte se přímo na Neoship. 

Úvodní extra bonus

Pokud se rozhodnete pro spolupráci s Neoshipem do 15.11.2020, můžete si vybrat jednu z bonusových výhod hned na začátku expedování:

 1, bonusový kredit ve výši 50 € *

nebo

2, 10% slevu z první fakturace *

(*Podmínkou k získání a uplatnění první nebo druhé slevy je zaslání minimálně 50 zásilek v prvním uceleném kalendářním měsíci po zahájení expedování resp. zaslání prvního balíku.)

Více o Neoshipe se můžete dozvědět na stránce info.neoship.sk.

Máte zájem o bližší informace? Neváhejte se na nás obrátit, rádi Vám je poskytneme!

Přečtěte si také

Konzultace zdarma

S čím byste potřebovali pomoci?

Vyberte všechny možnosti, které se vás týkají

Potřebujete ještě s něčím pomoci?

Vyberte si další oblast

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulář byl úspěšně odeslán.