10+1 největších děkuji za úspěšnou MastersGate konferenci

10+1 největších děkuji za úspěšnou MastersGate konferenci

Tak nějak jsem to viděl z mého pohledu já:


Ale teď vážně. Rád bych se v tomto mém příspěvku vyhnul detailnímu hodnocení MastersGate Ecommerce Summitu 2018, který se konal 5.-6. června v hotelu Senec. Raději ho přenechám ostatním – účastníkům, partnerům, řečníkům. Chtěl bych se ale poděkovat všem, kteří se zasloužili o tuto naši úspěšnou (aha, už kousek hodnotím – no dobře, více se mi tak vyjádřili, tak jsem si tento přívlastek dovolil použít) konferenci. Mých poděkování je 10+1, jako fotbalistů na hřišti. Přes tato poděkování bych rád zároveň zdůraznil, co je důležité pro zorganizování velké e-commerce konference, jakou bezpochyby MastersGate Ecommerce Summit je.

1. Hlavní organizátoři 

První velké děkuji směřuji přímo ke zdroji – tedy top managementu ui42, kteří stojí za touto celou myšlenkou. Palo Adamčák, Andrej Kajan, Martin Krupa a Robo Mráz od začátku podporovali a podporují tento projekt, věří v něj a jeho přínos pro slovenskou e-commerce sféru, což mně jako organizátorovi celou dobu vlévalo velkou pozitivní energii a vlastně mi to mou práci výrazně ulehčovalo.


2. Partneři akce

To zní jako takové klišé, ale ono je to prostě tak. Bez našich obchodních a marketingových partnerů by nebylo možné sestavit tak bohatý 2denní program. I jejich přispěním jsme mohli konferenci meziročně posunout o další stupínek výše. Takže milí naši: Volis International, daren&curtis, Slovenská spořitelna, Rádio Services, Google Partners, Zásielkovňa, Biznisweb, Profit 365, Neoship, Dognet, Saec, Pricemania, Magicscript,  Viamobile, Exponea Smallbiz, TUI, Falkensteiner, Aquapark Senec, Balík Plus, KPMG, Startitup, Biznisklub, Touchit – děkujeme vám!

3. Odborná porota

Členové odborné poroty jsou pro mě velcí borci. Robo a Palo z ui42, spolu s nimi zkušení Jakub Čech a Martin Volek odvedli kus dobré práce. Už minulý rok jsem je viděl přímo v akci při hodnocení všech finalistů a každou otázkou, každým postřehem mě přesvědčovali o jejich vysoké kredibilitě a profesionalitě. No a tento rok se mezi ně poprvé zařadil i Jaro Chrapko, který se své úlohy zhostil výborně. Z pozice CEO úspěšného e-shopu dedoles.sk – mimochodem vítěze prvního ročníku MastersGate v kategorii Nadějní exportéři – nabídl zajímavý odborný pohled a dovolím si říci, že posunul i úroveň celé poroty o stupínek výše.


4. Finalisté a vítězové soutěže

Právě ti hezky letos porotě zamíchali. Samozřejmě v dobrém. Jim bych se rád všem poděkoval za úžasné chtění, nasazení, přístup k sbírání hlasů, komunikaci s námi, přípravě podkladů pro odbornou porotu, jako i v samotných prezentacích. Exisport, Ebenica, John Garfield, Muziker, Artsablony, Markscrub, Electronic Star, Lovel, Begentleman, Flexity, Dronerepublic, Taktik, Murat, Pricemania Academy, Efarby – děkuji vám.


5. Minuloroční vítězové

Tak ti mě nezklamali – právě naopak – velmi potěšili. Svojí aktivní účastí na panelové diskusi první den akce a stejně jsem je vnímal jako součást živého networkingu. Milí Bubulákovo, Oblecsadoroboty, Ihrysko a Gabonga – děkuji vám, fandím vám a vše dobré vám přeji! I díky vám a vaší přítomnosti naplňujeme poslání samotného MastersGate-u o pokroku a růstu e-shopů na Slovensku, sdílení know how a cenných zkušeností.


6. Návštěvníci akce, networking

Já samozřejmě za ně nemohu a ani nechci hodnotit, jak se jim líbilo, já jsem jim jen vděčný, že přišli. Že byli na main stage-i, case study stage-i a hlavně, že jakoukoliv příležitost v přestávkách využívali na diskuse a networking ať už s partnery a vystavovateli, nebo s dalšími účastníky. Těšilo mě, že i diskuse a otázky přímo po jednotlivých prezentacích neustále probíhaly a v sálech to žilo.


7. Řečníci

Někteří zaujali a někteří zaujali více. Spojilo je ale všechny vysoká profesionalita a úroveň přednášek. Děkuji všem domácím řečníkům, řečníkům z Česka jako i Marcellovi z Maďarska z Googlu a Marianě z Argentiny z dublinského Facebooku. Velmi jste obohatili naši konferenci o hodnotný obsah.


8. Moderátoři

Vera a Kamil – také ať si vás vyhodnotí naši účastníci zájezdu. Já vám ze srdce děkuji, jak jste naši téma a konferenci „koupili“, jak jste byli s námi a účastníky zájezdu na jedné lodi. A jak profesionálně jste propluli těmito e-commerce vodami až do zdárného cíle. Těším se na další případnou spolupráci.

 


9. Audio, video, technika, ozvučení, osvětlení, foto a další

Kluci – jak se říká i u nás ve vesnici – klobouk dolů! Spolupráce a komunikace s vámi byla na špičkové úrovni. A když se někdy řekne v marketingu, že obal prodává, tak vás asi nominuji na cenu roku za nejlepší eventový obal. Děkuji.


10. Prostředí, kde se event konal

Hotel Senec, Slnečné jezera poskytli velmi vhodné prostředí na takový druh akce. Nebyli jsme sice po ruce v BA, ale byli jsme od ní pár kilometrů, z hotelu jsme měli výběh přímo na pláž k jezeru, což jste mnozí z vás i ocenili. Děkuji managementu hotelu a všem pracovníkům, že vytvořili příznivou klimu pro náš event.

11. Dobrý tým kolem sebe

Dívky – Adriana a Monika - vám jsem se poděkoval X-krát osobně. Bez vašeho nasazení bychom to nedali. 


To je tedy má "fotbalová jedenáctka" MastersGate eventu. Sledujte nás dál. MastersGate zdaleka nekončí - to jen jeho druhá etapa se uzavřela. Je to totiž celoroční rozvojový a vzdělávací projekt a my už teď makáme na přípravě podzimních akceleračních školení. Sledujte náš web. Sportu zdar a MastersGate-u zvlášť!

Robo Hager



Přečtěte si také

Konzultace zdarma

S čím byste potřebovali pomoci?

Vyberte všechny možnosti, které se vás týkají

Potřebujete ještě s něčím pomoci?

Vyberte si další oblast

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulář byl úspěšně odeslán.