Už pět Google trenérů z ui42 vzdělává Slovensko

Už pět Google trenérů z ui42 vzdělává Slovensko

I letos Google vybíral z těch nejlepších a nejzkušenějších expertů Slovenska do svého celosvětového programu Google Certified Trainers, a my jsme znovu obhájili své pozice.

Právě v ui42 máme opět 5 z 12 Google certifikovaných trenérů z celého Slovenska. Fakt, že už druhý rok je v jedné firmě soustředěna téměř polovina Googlem vybraných specialistů pro nás znamená i opravdu velkou zodpovědnost.

Získat toto exkluzivní místo mezi Google elitou světa není pro nás důležité jen z hlediska velkého pocitu uspokojení za dobře vykonávanou práci, jde hlavně o silnou vizi internetové ekonomiky, kterou s Googlem sdílíme, a to v posouvání vpřed nejen nás, ale celého Slovenska. Víme, že i přesto, že jsme malá země, máme velký potenciál stát se v digitálním byznysu nadprůměrnou, konkurence schopnou a úspěšnou, a to právě díky akceleraci e-commercu a exportu. Toto všechno se dá dosáhnout právě díky neustálému vzdělávání a pokroku našich klíčových lidí, kteří pak zpětně vzdělávají celé odvětví, od neziskovek přes studenty, až po zaměstnance naší vlastní konkurence, protože věříme, že to má důležitý význam v širším měřítku.

Zdroj: iStock

Pokud se někdo ocitne mezi Google trenéry, stává se automaticky ambasadorem a specialistou pro konkrétní Google produkty. Jedná se především o Google Adwords, Google Analytics, Youtube, Mobile a Export. Věříme, že v právě posledních dvou zmíněných se nachází budoucnost online marketingu, a také naše budoucnost. Jsme si však vědomi, že i my se máme stále co učit. Ale kdy se člověk naučí víc, než když má zodpovědnost předat znalosti ostatním? Právě toto poznání nás motivuje k neustálému se zlepšování a velmi nás těší, že díky našemu vzdělávání a i vzdělávání ostatních, dochází k průniku s bytostními prioritami celého našeho ekosystému.

Každý přednášející má specifický profil a zaměřuje se na určité Google produkty. My vám s hrdostí představujeme ty naše:
Samuel Ondrišák (Export)

Jeho cílem pro rok 2017 bude pomoc s expanzí novým partnerům, jako i dalším agenturám doplňovat know how v Google Shopping kampaních.  Velmi rád se s vámi podělí o své zkušenosti a poradí vám. Pokud máte jakoukoliv otázku týkající se AdWords skriptů, pomocí kterých chcete efektivitu kampaní, tak směle.

Marián Zeleniak (Mobile Advertising)

Jako jeden z mála lidí na Slovensku, který se reklamou na mobilních zařízeních zabývá, s vámi určitě rád sdílí jak velmi je důležitý responzivní web v Rumunsku, nebo jak zvýšit konverzní poměr e-shopu pomocí několika vychytávek z prostředí e-commerce.

Richard Kondáš (Cerification)

Ve svém programu bude nadále pomáhat vzdělávat všechny nadějné PPC specialisty, ale i ty, kteří chtějí rozšířit své znalosti o oblast placených reklam, ať už ve vyhledávání nebo přes display. Zajímá vás a váš ppc tým jak se dostat na první příčky ve vyhledávání? Odpověď nejen na tuto otázku, ale i mnohé další vám zodpoví během svého kurzu, ve kterém můžete jako bonus získat certifikát.

Michal Královič (Nonprofits)

Jeho posláním bude vzdělávat neziskovky a snažit se jim ukázat, jaké možnosti zviditelnění na internetu mohou využívat. Pokud nějakou nonprofits organizaci znáte, určitě jim tuto formu vzdělávání doporučte a nasměrujte je na jeden z jeho vzdělávacích eventů.

Peter Jakuš  (Digitální Garáž)

Bude mít na starosti vzdělávání široké veřejnosti a šíření povědomí o online marketingu, které je klíčem k růstu národní ekonomiky. Pomocí speciálních workshopů s názvem Digitální Garáž provede studenty, učitele, podnikatelské kluby, ale i jednotlivce a podělí se s nimi o všechny potřebné informace ohledně online businessu a marketingu.

                                                                       Zdroj: iStock

A proč tolik snahy stát se součástí tohoto elitního týmu?

Protože díky Google jsme přímo in touch se zdrojem znalostí a víme pokročit s naším dream big přesvědčením. Společně se nám podaří uspět a proměnit naše vize na skutečnost!

Kompletní seznam Google trenérů najdete na stránkách Google partners

Přečtěte si také

Konzultace zdarma

S čím byste potřebovali pomoci?

Vyberte všechny možnosti, které se vás týkají

Potřebujete ještě s něčím pomoci?

Vyberte si další oblast

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulář byl úspěšně odeslán.