Už pět Google trenérů z ui42 vzdělává Slovensko

Už pět Google trenérů z ui42 vzdělává Slovensko

I letos Google vybíral z těch nejlepších a nejzkušenějších expertů Slovenska do svého celosvětového programu Google Certified Trainers, a my jsme znovu obhájili své pozice.

Právě v ui42 máme opět 5 z 12 Google certifikovaných trenérů z celého Slovenska. Fakt, že už druhý rok je v jedné firmě soustředěna téměř polovina Googlem vybraných specialistů pro nás znamená i opravdu velkou zodpovědnost.

Získat toto exkluzivní místo mezi Google elitou světa není pro nás důležité jen z hlediska velkého pocitu uspokojení za dobře vykonávanou práci, jde hlavně o silnou vizi internetové ekonomiky, kterou s Googlem sdílíme, a to v posouvání vpřed nejen nás, ale celého Slovenska. Víme, že i přesto, že jsme malá země, máme velký potenciál stát se v digitálním byznysu nadprůměrnou, konkurence schopnou a úspěšnou, a to právě díky akceleraci e-commercu a exportu. Toto všechno se dá dosáhnout právě díky neustálému vzdělávání a pokroku našich klíčových lidí, kteří pak zpětně vzdělávají celé odvětví, od neziskovek přes studenty, až po zaměstnance naší vlastní konkurence, protože věříme, že to má důležitý význam v širším měřítku.

Zdroj: iStock

Pokud se někdo ocitne mezi Google trenéry, stává se automaticky ambasadorem a specialistou pro konkrétní Google produkty. Jedná se především o Google Adwords, Google Analytics, Youtube, Mobile a Export. Věříme, že v právě posledních dvou zmíněných se nachází budoucnost online marketingu, a také naše budoucnost. Jsme si však vědomi, že i my se máme stále co učit. Ale kdy se člověk naučí víc, než když má zodpovědnost předat znalosti ostatním? Právě toto poznání nás motivuje k neustálému se zlepšování a velmi nás těší, že díky našemu vzdělávání a i vzdělávání ostatních, dochází k průniku s bytostními prioritami celého našeho ekosystému.

Každý přednášející má specifický profil a zaměřuje se na určité Google produkty. My vám s hrdostí představujeme ty naše:
Samuel Ondrišák (Export)

Jeho cílem pro rok 2017 bude pomoc s expanzí novým partnerům, jako i dalším agenturám doplňovat know how v Google Shopping kampaních.  Velmi rád se s vámi podělí o své zkušenosti a poradí vám. Pokud máte jakoukoliv otázku týkající se AdWords skriptů, pomocí kterých chcete efektivitu kampaní, tak směle.

Marián Zeleniak (Mobile Advertising)

Jako jeden z mála lidí na Slovensku, který se reklamou na mobilních zařízeních zabývá, s vámi určitě rád sdílí jak velmi je důležitý responzivní web v Rumunsku, nebo jak zvýšit konverzní poměr e-shopu pomocí několika vychytávek z prostředí e-commerce.

Richard Kondáš (Cerification)

Ve svém programu bude nadále pomáhat vzdělávat všechny nadějné PPC specialisty, ale i ty, kteří chtějí rozšířit své znalosti o oblast placených reklam, ať už ve vyhledávání nebo přes display. Zajímá vás a váš ppc tým jak se dostat na první příčky ve vyhledávání? Odpověď nejen na tuto otázku, ale i mnohé další vám zodpoví během svého kurzu, ve kterém můžete jako bonus získat certifikát.

Michal Královič (Nonprofits)

Jeho posláním bude vzdělávat neziskovky a snažit se jim ukázat, jaké možnosti zviditelnění na internetu mohou využívat. Pokud nějakou nonprofits organizaci znáte, určitě jim tuto formu vzdělávání doporučte a nasměrujte je na jeden z jeho vzdělávacích eventů.

Peter Jakuš  (Digitální Garáž)

Bude mít na starosti vzdělávání široké veřejnosti a šíření povědomí o online marketingu, které je klíčem k růstu národní ekonomiky. Pomocí speciálních workshopů s názvem Digitální Garáž provede studenty, učitele, podnikatelské kluby, ale i jednotlivce a podělí se s nimi o všechny potřebné informace ohledně online businessu a marketingu.

                                                                       Zdroj: iStock

A proč tolik snahy stát se součástí tohoto elitního týmu?

Protože díky Google jsme přímo in touch se zdrojem znalostí a víme pokročit s naším dream big přesvědčením. Společně se nám podaří uspět a proměnit naše vize na skutečnost!

Kompletní seznam Google trenérů najdete na stránkách Google partners

Přečtěte si také

Děkujeme za odběr!
Brzy dostanete náš newsletter.
Ups! Tento email už je registrován
Email už máme v databázi, zkontrolujte si schránku nebo použijte jiný mail
Ups! Tento email je nesprávný
Email nemá správný formát
Ups! Neznámá chyba
Prosím, zkuste to později

Konzultace zdarma

S čím byste potřebovali pomoci?

Vyberte všechny možnosti, které se vás týkají

Potřebujete ještě s něčím pomoci?

Vyberte si další oblast

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulář byl úspěšně odeslán.