7. duben - den, který by si měl poznamenat každý e-shopista

7. duben - den, který by si měl poznamenat každý e-shopista

Online byznys se v posledních letech rozvíjí raketovým tempem. Neustále přibývají nové technologie a vymoženosti pro zkvalitnění on-line prodeje. Pro aktivní a snaživé e-shopisty může být náročné zorientovat se ve všech oblastech a rozeznat úskalí, která na ně číhají. Proto má konference MastersGate Eshop Summit jako jedna z mála na Slovensku  za cíl vzdělávat a inspirovat v oblasti on-line podnikání.


Nabídne množství inspirativních přednášek od profesionálů z oblasti e-commerce. Na konferenci si vyslechnete přednášky z oblasti marketingu, byznysu, UX a exportu a investic. V tento speciální den se také dozvíme, kdo z 12 finalistů získá 3 vítězná ocenění.

Marketingoví nadšenci se mimo jiné mohou těšit na přednášku Ondreje Klega z Acomware, který se bude věnovat online marketingu a vysvětlí vám, jak správně plánovat celkové e-mailové strategie. Jana Kutlíková ze Zoot.sk bude vyprávět o budování identity fashion eshopu a Michal Pastier z agentury Bigname se bude věnovat problematice sociálních médií. Těšit se můžete také na úspěšný e-shop Martinus, který bude zastupovat Eva Kianičková. Ta nám prozradí, jak udělat ze spokojeného zákazníka loajálního.

Těšit se můžete i na skvělé přednášky z oblasti byznysu. Pokud tápete v oblasti DPH, nenechte si ujít přednášku od firmy KPMG, která bude zaměřená na DPH v e-commerce, Jozef Hrbáček z DHL se bude věnovat nejnovějším trendům v logistice a zajímavou přednášku si pro vás připravil i Marián Zeleniak z ui42 digital, který se výlučně zaměřuje na akceleraci eshopů a plánování rozvoje a byznys strategie zvládá na výbornou.

Originální přednášky jsou pro vás připravené i z oblasti UX. Janka Melišová z ui42 má připravenou přednášku na téma 10 nejčastějších UX chyb na slovenských eshopech. Vysvětlí vám, jak má vypadat dobré vyhledávání, funkční navigace či jak uspořádat obsah na stránce. UX designer Michal Mervant z notino.cz (bývalé parfums.sk/cz) si zas posvítí na zbytečné chyby v návrzích mobilních a responzivních webů. Na konferenci se budeme věnovat i oblasti exportu a investic. Těšit se můžete na zajímavá data ze zahraničních trhů nebo zaručené způsoby jak se připravit na investory.

MastersGate Eshop Summit bude velký den i pro finalisty soutěže. Během konference představí své e-shopy naší odborné porotě a program nakonec uzavře slavnostní vyhlášení vítězů v jednotlivých kategoriích. Navíc se můžete těšit na skvělý catering a na příležitost ponetworkovat si s ostatními účastníky konference.

Všechny důležité informace o konferenci, programu a ostatních speakrech najdete na této stránce. Platební brána je již spuštěna a prodej lístků je v plném proudu. Nezapomeňte si ulovit do 11.3. Early Bird lístek za speciální cenu.

Přečtěte si také

Konzultace zdarma

S čím byste potřebovali pomoci?

Vyberte všechny možnosti, které se vás týkají

Potřebujete ještě s něčím pomoci?

Vyberte si další oblast

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulář byl úspěšně odeslán.