Květnový UX Bootcamp od Slovenské user experience asociace

Květnový UX Bootcamp od Slovenské user experience asociace

Minulý rok jsme s kamarády z dalších UX firem spolu rozjeli Slovenskou user experience asociaci (SUXA). Chceme popularizovat oblast UX a chceme vzdělávat odborníky v této oblasti. Proto jsme připravili historicky první sérii UX workshopů na Slovensku. Jsou určené začátečníkům i pokročilým. Začátečníci se seznámí s problematikou a vyzkouší si UX postupy, pokročilí budou mít i prostor na výměnu zkušeností. Rádi přivítáme i pracovníky z veřejné správy i studenty.

Program

V květnu jsme připravili tři celodenní workshopy:

10. květen - Úvod do UX (Martin Krupa, ui42)

Poskytneme začátečníkům i pokročilým přehled v oblasti UX. Vysvětlíme pojmy (UX, použitelnost, HCI, UCD, UI, GUI, IA) a základní metody. Uvedeme příklady pro 10 nejčastějších chyb použitelnosti na Slovensku. Ukážeme, jak zapojit UX do SW projektu. Vše na základě vlastních zkušeností z desítek projektů a více než 500 sledovaných testování použitelnosti.

17. květen - UX strategie jako strategie pro inovaci (Michal Blažej, Lighting Beetle)

Pochopíte, co to UX strategie je, proč ji potřebujete a jak dokáže přispět k inovaci vašich produktů, služeb a procesů. Provedeme vás, jak na ni – začneme identifikací zákazníků, budeme dělat zákaznický výzkum a naučíme se, jak z množství shromážděných dat vybrat klíčové informace rozhodující o vašem úspěchu. Nakonec ji aplikujeme v komplexním multikanálovém prostředí.

24. květen - Prototypování, testování, explorace (Tina Ličková, 2Fresh)

Prototypy. Hypotézy a jejich ověřování. Guerilla testování. Implementace feedbacku uživatelů. Iterativní proces. Prioritizace design změn.

Více informací najdete na http://bit.ly/uxbootcampbooklet

Ceny

• 1 workshop za 194 € (bez DPH)
• 2 workshopy za 310 € (bez DPH)
• 3 workshopy za 410 € (bez DPH)
• Sleva pro studenty 50%

Registrace je dostupná na http://suxa.sk/uxbootcamp

V ui42 se UX intenzivně věnujeme od roku 2008, máme vlastní usability laboratoř, ve které jsme otestovali téměř 500 uživatelů.

Přečtěte si také

Konzultace zdarma

S čím byste potřebovali pomoci?

Vyberte všechny možnosti, které se vás týkají

Potřebujete ještě s něčím pomoci?

Vyberte si další oblast

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulář byl úspěšně odeslán.