Eshop Akcelerátor podporuje úspěšné podnikání na Slovensku

Eshop Akcelerátor podporuje úspěšné podnikání na Slovensku

Mít e-shop je na Slovensku už poměrně běžná věc, ale mít úspěšný e-shop vůbec není samozřejmostí. Pro podnikatele, kteří provozují vlastní internetový obchod a chtějí si nechat poradit, jak to dělat kvalitněji a rapídne zvýšit svůj zisk v průběhu jednoho roku, jsme vytvořili soutěž Eshop Akcelerátor. Je to první slovenský projekt svého druhu, zaměřený čistě na dlouhodobou podporu e-shopů. Vítěze čekají velmi atraktivní ceny v podobě výhod od obchodních partnerů a trpělivého vedení ze strany odborníků, kteří se podělí o know-how z oblasti e-commerce.

Soutěž je určena pro všechny majitele e-shopů, které mají sídlo na Slovensku. Na velikosti obchodu nezáleží a zapojit se může opravdu každý. Soutěžit mohou výrobci handmade kosmetiky či oblečení, kteří prodávají jen pomocí Facebooku, ale i velké a známé obchody, které se rozrostly natolik, že jejich dalším logickým krokem je export.

Eshop Akcelerátor probíhá ve 3 kategoriích:

  1. E-shopy se silným příběhem – zapojit se mohou malé obchody, které prodávají například ručně vyráběné, ekologické výrobky, typické pro daný region a používají jednoduchý web. Kategorie se hodí i pro rodinné podniky, s nimiž se spojuje zajímavý příběh.
  2. Skokani – kategorie je určena pro úspěšně rozjeté e-shopy, které hledají způsob jak optimalizovat své fungování a zvýšit zisk.
  3. Nadějní exportéři – do této kategorie se mohou zapojit e-shopy, které dosáhly výborných výsledků na Slovensku, ale jejich cílem je expandovat dále a prosadit se i za hranicemi.

Ui42 je odborným garantem soutěže. Jako cenu poskytujeme vítězům pomoc v podobě auditů a pravidelných konzultací od našich specialistů na marketing, e-commerce, UX design, webovou analytiku a strategii růstu. Vítěz 1. kategorie zdarma získá 55 hodin konzultací, auditů, optimalizací a dalších prací, které bude náš tým vykonávat v průběhu celého roku. Vítěz 2. kategorie získá 85 hodin a vítěz kategorie Nadějný exportér až 100 hodin zmíněných aktivit. Majitelé e-shopů s námi budou řešit témata, o jejichž důležitosti možná ani netušili

Vítězové budou dále těžit z cen, které poskytli naši partneři:

  • Fulfillment by FHB - specialisté na outsourcing skladu a celé logistiky poskytnou své know-how a služby s exkluzivními slevami
  • Zásielkovňa.sk – vítězové získají odběrná místa pro svůj obchod se slevou
  • Viamo – poskytne 300 € bonus, který může vítěz použít na slevy nebo extra benefity pro své zákazníky
  • AdBOOST - věnuje systém na správu PPC kampaní na 12 měsíců za exkluzivních podmínek
  • Google – každý vítěz získá 120 € kredit pro AdWords
  • Websupport.sk – věnuje vítězovi hostingové služby na 1 rok
  • Mergado - poskytne zdarma (na rok) svůj systém na optimalizaci inzerce na porovnávačích
  • Besteron - moderní platební brána, vítězům poskytne 100% slevu z paušálu a 50% slevu z transakčního poplatku na 12 měsíců

A v neposlední řadě se vítězům budou věnovat zkušení mentoři pro oblast strategického marketingu (Viliam Bendík), biznis developmentu (Jozef Šovčík) a user experience (Martin Krupa).

Pro nás bude tento projekt zajímavým a podnětným experimentem, během kterého zjistíme, jak moc se dá za rok posunout dál, když se spojí síly více než 10-ti partnerů a když má podnikatel zájem o aktivní spolupráci.

Soutěž byla odstartována 25.8.2015 a až do 14.9.2015 mají e-shopy možnost přihlásit se přes jednoduchý formulář. Následně se spustí hlasování veřejnosti, které potrvá do konce září. Slavnostní finále soutěže se bude konat 6.10.2015.

Eshop Akcelerátor je v neposlední řadě výborným způsobem, jak se mohou e-shopy zviditelnit a to i v případě, že soutěž nevyhrají. O projektu budou veřejnost informovat Hospodářské noviny a to v tištěné formě (dvě dvojstránky v novinách) i na portálu HNonline.sk. Finále soutěže se bude odehrávat ve studiu nově vzniklé HNtelevize, ve formě 18-dílného miniseriálu, ve kterém budou představeni jednotliví finalisté a hodnocení poroty.

Díky mediální podpoře, mentoringu od zkušených a výdatné pomoci partnerů projektu očekáváme výrazný synergický efekt, který pomůže podnikání soutěžících dostat se na vyšší level v zdánlivě krátkém čase. Za rok se toho totiž dá stihnout velmi mnoho a my se už těšíme na výsledky společné práce všech zúčastněných.

I na Slovensku se totiž vyplatí podnikat. Stačí mít otevřenou mysl a chuť na sobě pracovat.

Všechny informace o soutěži a přihlašovací formulář se nacházejí na stránce eshopakcelerator.sk.

Přečtěte si také

Konzultace zdarma

S čím byste potřebovali pomoci?

Vyberte všechny možnosti, které se vás týkají

Potřebujete ještě s něčím pomoci?

Vyberte si další oblast

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulář byl úspěšně odeslán.