Ad: Banalytics přednáška o Enhanced Ecommerce

Ad: Banalytics přednáška o Enhanced Ecommerce

V pondělí jsem byl mluvit o Enhanced Ecommerce na Banalytics. Kde? O čem?

Enhanced Ecommerce je relativně nová "funkce" v Google Analytics, která radikálně zlepšuje možnosti sběru a vyhodnocování dat užitečných pro e-shop. S trochou kreativity se ale dá využít i na obsahové a lead-generation weby. Ale dobře to nasadit, není úplně hračka. O tom jsem mluvil...a kde vlastně?

"Banalytics je neformální setkání (nebo meet up) který si klade za cíl organizovat zajímavé prezentace pro analytiky a lidi, kteří pracují, nebo chtějí pracovat s čísly." Setkání bývají přibližně jednou za měsíc v Café Nervosa, organizuje to Roman Gavuliak a všechny info vždy najdete ve facebookové skupině Banalytics.

Děkuji Romanovi za pozvání (a zorganizování výborné akce), posluchačům za pozornost i zajímavé otázky a riesenia.com za pivo zdarma pro účastníky :)

Mnozí žádali mou prezentaci - tady je její originál (je v něm hodně "animací" takže smysl dává, jen když si ji prohlédnete v prezentčním módu) a tady je zjednodušená verze bez animací. A kdo má zájem dále diskutovat o Enhanced Ecommerce, klidně pište otázky do komentářů nebo se mi ozvěte na twitteru (@peterjakus)

Přečtěte si také

Konzultace zdarma

S čím byste potřebovali pomoci?

Vyberte všechny možnosti, které se vás týkají

Potřebujete ještě s něčím pomoci?

Vyberte si další oblast

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulář byl úspěšně odeslán.