DEPO - doručení zásilek do novinových stánků

DEPO - doručení zásilek do novinových stánků

Unikátní redakční systém Buxus webové agentury ui42 se pyšní další novinkou: eshopy mohou doručovat své zásilky do novinových stánků.

Distribútor periodik do největší sítě stánků a trafik na Slovensku, společnost Mediaprint-Kapa Pressegrosso a.s., přichází s inovací ve využití novinových stánků - službou DEPO. Eshopy mohou DEPO využívat prostřednictvím nového modulu v systému Buxus a svým zákazníkům tak nabídnout větší pohodlí, ušetřený čas a flexibilitu při přebírání svého balíku. 

DEPO ve zkratce znamená, že zákazníci, kteří si objednávají zboží z e-shopu, který tuto službu nabízí, si mohou vybrat i možnost dodání zboží přímo do vybrané trafiky, kterou mají nejbližší, nebo která jim vyhovuje. Tato služba bude mít nejvyšší počet výdejních bodů na Slovensku, zatím jich je více než 170. Zákazník e-shopu si sám vybere na mapě ten, do kterého si přeje zboží dodat.

DEPO tvrdí, že nic není nemožné. Pokud zboží pro zákazníka doručíte například v Bratislavě do sídla DEPO (Na Slovensku provozuje několik sběrných sídel) do 12.00 hod., ještě ten samý den bude čekat na zákazníka ve vybraném bratislavském stánku a počká tam na něj až sedm dní.

Služba kromě dnes již standardních bezplatných sms notifikací a e-mailů umí i kontrolovat věk odběratele u zboží, u kterého je kontrola podle platné legislativy nutná. Společnost Mediaprint-Kapa navíc garantuje eshopům cenu 0,99€ za doručení zásilky v prvním měsíci užívání služby a dalším bonusem, který nabízí, je pojištění zásilky zdarma.

Pokud máte zájem o nový modul DEPO pro svůj e-shop, kontaktujte nás prostřednictvím svého projektového manažera nebo mailem na helpdesk@ui42.sk.

Přečtěte si také

Konzultace zdarma

S čím byste potřebovali pomoci?

Vyberte všechny možnosti, které se vás týkají

Potřebujete ještě s něčím pomoci?

Vyberte si další oblast

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulář byl úspěšně odeslán.