Aplikace Otvorenalekaren.sk mezi nominovanými na cenu Rádia Slovensko

Aplikace Otvorenalekaren.sk mezi nominovanými na cenu Rádia Slovensko

Jedním ze základních hnacích motorů úspěšného podnikání může například být i navržení způsobu, jak pomáhat lidem a navrhovanými řešeními jim usnadňovat život. Takový přístup s sebou přináší spokojenost a naplnění na všech frontách. I u nás v ui42 se držíme této filozofie a jedním z jejích výsledků je i praktická a snadno dostupná webová služba s názvem Otvorenalekaren.sk, kterou dnes provozuje společnost CRYSTAL CONSULTING, s.r.o. Nejlépe ji vystihují slova Martina Krupy, jednatele ui42:

Otvorenalekaren.sk je inovativní mobilní webová aplikace, ve které jsme spojili aktuální a ověřené údaje o otevíracích hodinách lékáren, včetně pohotovostních, s jejich geografickými údaji. Uživatel díky ní v okamžiku zjistí, kde je nejbližší otevřená lékárna i v případě, že ji hledá o víkendu nebo v nočních hodinách, a to i v lokalitách, kde nezná blízké okolí. Proto ji ocení například takoví dovolenkáři, turisté nebo cestující v cizím prostředí.

 

Ukázky přehledu dostupných lékáren, jakož i dostupnosti zdravotnických zařízení

Otvorenalekaren.sk vznikla v dílně ui42, kde jsme ji spolu s jejím dnešním provozovatelem CRYSTAL CONSULTING pro vás vymysleli, naprogramovali a nadesignovali. Velmi nás těší, že můžeme takovýmto způsobem pomáhat a jsme vděční i za to, že jsme se ocitli v nominaci na cenu Rádia Slovensko mezi nejinovativnějšími projekty v oblasti IT a digitalizace společnosti. Pokud vás naše služba oslovila a chtěli byste nás podpořit, hlasujte pro nás!

Děkujeme

Tým ui42

 

Přečtěte si také

Konzultace zdarma

S čím byste potřebovali pomoci?

Vyberte všechny možnosti, které se vás týkají

Potřebujete ještě s něčím pomoci?

Vyberte si další oblast

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulář byl úspěšně odeslán.