Webová analytika od ui42

Webová analytika od ui42

Transformace běžného zákazníka na loajálního je základním pilířem každého úspěšného a udržitelného podnikání. Z tohoto pohledu tak není efektivní zacílení na chování zákazníka - „Behavioural Targeting“ jen zbytečným luxusem, ale povinnou jízdou.

Udržet zákazníka na webu je samo o sobě náročné. Dokonce i takového, který už má váš produkt v košíku a k tomu nejlepší úmysl nákup dokončit. Studie ale ukazují, že až 7 z 10 návštěvníků, kteří se rozhodli ve vašem e-shopu nakoupit, nákup nakonec nedokončí.

Nejen analytika jako taková, ale hlavně profesionální interpretace webové analýzy, založená na dlouholetých zkušenostech a podložená úspěšnými výsledky, představuje unikátní a účinný marketingový nástroj, který vám přinese požadované výsledky v podobě vysokého konverzního poměru - „Conversion Rate“ a loajálních zákazníků. Na základě provedené analýzy aplikujeme vysoce profesionální řešení ušité na míru každého zákazníka. Víme, proč je důležité měřit právě tuto metriku a díky bohatým zkušenostem dokážeme i s nepatrnou změnou dosáhnout velkých výsledků.  

V rámci 3 analytických uičkovských balíků nabízíme v různém rozsahu následující služby:

  • Checkout Behavioural funnel
  • Shopping Behavioral funnel
  • Product Performance
  • Remarketing – analýza publika
  • Analýza marketingových kampaní

Posuňte váš business o úroveň výše a kontaktujte ui42 odborníky na analytiku.

Přečtěte si také

Konzultace zdarma

S čím byste potřebovali pomoci?

Vyberte všechny možnosti, které se vás týkají

Potřebujete ještě s něčím pomoci?

Vyberte si další oblast

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulář byl úspěšně odeslán.