Expedujte z BUXUSu desítky zásilek jen za několik sekund

Expedujte z BUXUSu desítky zásilek jen za několik sekund

Odesílání zásilek hraje významnou roli při online prodeji. Možnosti doručení v nákupním košíku, procesy spojené s odesíláním zásilky před jejím předáním kurýrovi, kvalita samotné přepravy a fyzické předání zásilky kurýrem vašemu zákazníkovi, to vše výrazně ovlivňuje výkon a prodejní potenciál eshopu.

Aktivací modulu Neoship budete moci odteď odesílat desítky zásilek jen za několik sekund, a to přímo z adminu BUXUSu.

Na to, abyste zásilky odeslali, nepotřebujete už pracovat v odesílacím systému dopravce. Stačí jen v BUXUSe označit dané objednávky, exportovat data do Neoshipu, vytisknout štítky,  přebírací protokol a odesílání máte vyřízené ;-)

Kromě toho můžete ke každé zásilce definovat z kolika balíků se skládá, způsob notifikace příjemce (SMS a Email jsou zdarma,) pojištění a další doplňkové služby.

 

A to není vše. Kromě funkcionality, díky které zefektivníte čas, budete moci aktivací Neoshipu nabídnout vašim zákazníkům možnost doručení kurýrem, nebo i do Parcel Shopu.

Podívejte se na ukázkové video:

S Neoshipem získáte mnohem více než jen pohodlné odesílání balíků z BUXUSu.

100% přehled o financích a zásilkách

  • Při každé zásilce uvidíte její cenu a i celkové náklady na odesílání budete mít vždy pod kontrolou.
  • Pohodlně si zkontrolujete stav přeplacených i nepřeplacených dobírek, které si přes API můžete propojit s fakturačním systémem.
  • Průběh doručování zásilek si prohlédnete přímo u balíčku.

Efektivní komunikace s dopravcem

Už nebudete muset přemýšlet komu adresovat email v případě reklamací, potřeby dodatečně upravit dobírku nebo např. údaje o příjemci. Vše je připravené přímo u zásilky. Navíc po odeslání vaší požadavky zůstane zásilka označená a budete mít i zpětně o těchto balících přehled. Jelikož Neoship je online vyřídíte tyto záležitosti kdekoli i z Iphonu nebo tabletu.

Individuálně nastavitelné notifikační emaily

Notifikační emaily s přímým sledováním balíku pro vaše zákazníky budete moci obsahově i graficky upravit. Kromě toho do nich můžete vložit link např. na novinky, akci nebo váš další eshop. Navíc pokud expedujete do zahraničí můžete si nastavit jazykové mutace k jednotlivým zemím.

Pokročilé statistiky

Počet zásilek podle dnů, měsíců a váh, doručovaných kurýrem, do zahraničí nebo parcel shopu, to vše si jednoduše zjistíte v jednom náhledu.

Ptáte se kolik vás to bude stát?

Máme pro Vás dobrou zprávu. Aktivaci i užívání modulu máte v BUXUSe úplně ZDARMA.

Zpoplatněné je jen využívání Neoshipu jako takového přímo společností NEOSHIP s.r.o., která ho vyvinula. Výhodou je, že nemusíte platit žádné měsíční poplatky s vázaností ani platit navíc kurýrské společnosti. Jednoduše zaplatíte tolik, kolik balíků odesíláte za Neoship i přepravu samotnou.

O cenovou nabídku a více informací můžete požádat na info@neoship.sk případně telefonicky na 0911 767 404. Více o Neoshipu se dozvíte i na jejich Facebooku a Youtube.

Přečtěte si také

Konzultace zdarma

S čím byste potřebovali pomoci?

Vyberte všechny možnosti, které se vás týkají

Potřebujete ještě s něčím pomoci?

Vyberte si další oblast

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulář byl úspěšně odeslán.