Nepromarněte události MastersGate!

Nepromarněte události MastersGate!

MastersGate Akcelerátor je série 4 školení, které vznikly pro zlepšení podnikání eshopů a zároveň jsou posledním blokem ecommerce projektu MastersGate. Cílovou skupinou jsou tedy všichni provozovatelé, resp. majitelé eshopů, případně agentury, které pro tento segment pracují. První akce ze 4-dílného seriálu zaměřená na téma UX  a web máme úspěšně za sebou a zde najdete fotogalerii z MastersGate Akcelerátor: UX a web.

Nejbližší další školení MastersGate Akcelerátor: Logistika (po prodlouženém víkendu 18.9.2017, v čase od 9:00 do 16:00, prostory KPMG Slovensko, Dvořákovo nábřeží 10, Bratislava) je zaměřené na oblasti - logistika a právní/ účetní poradenství. Školením budou provázet dlouholetí specialisté z firem jako DHL Parcel Slovensko, Zásilkovna, Fulfillment by FHB a KPMG. Vy ještě nejste přihlášení? Nečekajte a přihlašujte se na event zde.

Třetí školení bude zaměřené na výkonnostní marketing. S odborníky z této oblasti ze společností ui42 digital a Volis International se budete mít možnost setkat hned začátkem října, jen 2 dny po doběhnutí Košického maratonu, tj. 3.10.2017. Podívejte se více o eventu MastersGate Akcelerátor: výkonnostní marketing.

Poslední školení, konající se 26.10.2017, bude zaměřené na branding, resp. na budování značky, na kterou jen tak lehce nezapomenete. S těmito tématy vás seznámí zkušení profesionálové z firem jako daren and curtis nebo BigName. Žádný majitel eshopu by neměl přehlédnout Event MastersGate Akcelerátor: Branding

Sledujte nás na našem Facebooku!

Proč přijít na jednotlivá školení?

  • Vlastní know-how vám předají specialisté s dlouholetými zkušenostmi v oblasti ecommerce.

  • Networking a otevřené diskuse s odborníky ale i ostatními účastníky školení.

  • Získáte konkrétní tipy z praxe, díky kterým akcelerujete vpřed.

  • Zažijete přednášky plné reálných situací z běžné praxe.

  • Navážete nové obchodní kontakty.

  • Budete mít možnost osobně potkat letošní vítěze soutěže MastersGate.

Co je MastersGate?

MastersGate je slovensko-česká ecommerce soutěž, která se zaměřuje na podnikatele v ecommerce, které se v rámci celého projektu snažíme vzdělávat a podporovat, ať už prostřednictvím vzdělávacích akcí, hodnotných cen, konzultací se specialisty, nebo ročního akceleračního programu pro vítěze. Chceme totiž ukázat ecommerce trhu a veřejnosti, že úspěch se dá dosáhnout velmi rychle, když se spojí dobří obchodníci, zkušení poradci a efektivní marketingové nástroje.

Přečtěte si také

Konzultace zdarma

S čím byste potřebovali pomoci?

Vyberte všechny možnosti, které se vás týkají

Potřebujete ještě s něčím pomoci?

Vyberte si další oblast

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulář byl úspěšně odeslán.