ui42 - proč "e-commerce accelerator"?

ui42 - proč "e-commerce accelerator"?

Opravdu velmi zajímavá studie - první svého druhu na Slovensku - spatřila před pár dny světlo světa. Slovenská asociace pro inovativní ekonomiku (SAPIE) ji prezentovala na páteční (24.3.) akci Titans of tomorrow, která se konala v bratislavském Bináriu. I ui42 v ní má už 20 let své místo.

Prezentovaný materiál shrnuje - jednoduše řečeno - úspěchy slovenských rychle rostoucích firem (tzv. scale-upů). Cílem studie je identifikovat a vyhodnotit vliv takovýchto společností v domácí internetové ekonomice.

V sektoru internetové ekonomiky dnes na Slovensku  oficiálně působí kolem 11 tis. firem, které společně generují obrat přes 8 mld. EUR.


Studie (mimo jiné) právě prostřednictvím zástupců úspěšných scale-upů, nabízí pohled na jejich vlastní zkušenosti spojené s růstem jejich businessu. Jejím hlavním posláním je předávání vlastních zkušeností dál, slovenskému podnikatelskému ekosystému, a pomoci mu růst.

Prezentovány jsou úspěchy vybraných rychle rostoucích firem, mezi kterými se vyskytl i pezinský Dedoles - náš obchodní partner, který zaznamenal v posledních letech prudký nárůst svého businessu. Díky čemuž splnil kritéria zařazení do scale-up kategorie. Pozitivní příčiny jejich růstu byly a jsou různé. Mezi uvedenými faktory úspěchu je i vstup a následný úspěch v projektu E-shop accelerator (dnešní MastersGate) v roce 2015, který společnosti Dedoles přinesl benefit ve formě e-commerce mentoringu a know-how od e-odborníků z ui42.

Na jiném místě Scale-up study shrnuje doporučené akcelerační programy pro slovenské podnikatele. MastersGate (z dílny ui42) a Pricemania academy (ui42 v roli hlavního partnera) jsou uváděny jako doporučené slovenské aktivity zaměřené na e-commerce vzdělávání.

Upřímně jsme rádi a jsme zároveň hrdí, že jsme aktivní součástí systému rozvoje slovenského internetového prostředí a těšíme se na další nové výzvy a zajímavé obchodní partnery.

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat třeba i hned na sales@ui42.com.

Pozn.: Členem SAPIE je i uičko (rozuměj, ui42 v osobě Martina Krupu)

Přečtěte si také

Konzultace zdarma

S čím byste potřebovali pomoci?

Vyberte všechny možnosti, které se vás týkají

Potřebujete ještě s něčím pomoci?

Vyberte si další oblast

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulář byl úspěšně odeslán.