B-Payment v BUXU je unikátní řešení pro platby kartou

B-Payment v BUXU je unikátní řešení pro platby kartou

Modul B-Payment s platební branou je novinkou v BUXUSu, která reprezentuje spolehlivé a uživatelsky pohodlné řešení v oblasti správy elektronických financí. Uživatelům mimo jiné poskytuje jednoduchý a přehledný ceník služeb, možnost opakovaných plateb a plateb přes odkaz zaslaný přes SMS/e-mail, neomezený přístup do online systému a nezávislost na jakékoli bankovní instituci.

Turbo novinka v BUXUSe

B-Payment je modul v BUXUSe s platební branou, o který jsme v současnosti rozšířili portfolio našich služeb. Na jeho implementaci není potřebné žádné extra programování. Unikátní řešení umožňuje, že uživatelé nemusí již platit žádné měsíční paušály, ani jiné fixní poplatky za realizované transakce. S B-Paymentem platí jen procentuální provizi z plateb realizovaných platebními kartami. Výhodou tohoto modulu je také jeho nezávislost na konkrétní bankovní instituci. Při využívání služby jsou finanční prostředky zasílány v dohodnutých termínech a přímo na bankovní účet klienta. B-Payment tak představuje uživatelsky komfortní řešení, které zahrnuje jednoduchou platbu kartou. Modul má zároveň vysoko responzivní design, který lze přizpůsobit konkrétnímu typu zařízení.

Novinka poskytuje online přístup do systému, ve kterém si uživatelé sami dokážou zkontrolovat, zda daná platba proběhla úspěšně. Zároveň jsou schopni provést storno nebo parciální storno již zrealizované transakce. B-Payment jim zároveň nabízí přehled o detailech vyúčtování, provedených transakcích, jakož i možnost vytvářet reporty a další podklady pro účetnictví. Výborným nástrojem na platbu faktur je možnost opakovaných plateb a plateb přes odkaz. Uživatel si jen jednoduše vygeneruje příslušnou URL adresu, kterou pošle zákazníkovi e-mailem nebo prostřednictvím SMS a po kliknutí na odkaz se mu otevře platební brána s požadavkem na úhradu požadované částky.

Řešení otevřené expanzi

B-Payment se neomezuje jen na implementaci na domácím trhu. Lze ho bez problémů rozšířit i do zahraničí, přičemž plně podporuje všechny následující měny: EUR, GBP, USD, DKK, NOK, SEK, CHF, CAD, HUF, BHD, AUD, RUB, PLN, RON, TRY, HRK, CZK, ISK a jazyky: slovenský, český, polský, maďarský, anglický, německý, francouzský, ruský, španělský, italský, portugalský, slovinský, chorvatský, srbský, rumunský, nizozemský, islandský, švédský, norský, dánský, finský, faerský. Takže pokud chcete expandovat například do Rumunska, Turecka nebo i do sousedních zemí, B-Payment je pro vás ideálním řešením. Navíc, seznam se neustále rozšiřuje o další měny a jazyky.

Modul lze získat již s sazbou 0,99 % a při vyšších obratech je možnost přistoupit k individuálnímu řešení. Úspěšnou implementaci unikátního řešení nabízí např. webový portál www.hodinky.sk.

BUXUS je i díky tomuto rozšíření zase o něco blíže k uživatelům. Přibývající moduly a neustálý vývoj know-how v redakčním systému pomáhá zlepšovat jeho základní funkcionalitu a targeting.

V případě konkrétních otázek se na nás neváhejte obrátit.

Přečtěte si také

Konzultace zdarma

S čím byste potřebovali pomoci?

Vyberte všechny možnosti, které se vás týkají

Potřebujete ještě s něčím pomoci?

Vyberte si další oblast

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulář byl úspěšně odeslán.