Martin Krupa napsal knihu o e-shopech - první svého druhu na Slovensku.

Martin Krupa napsal knihu o e-shopech - první svého druhu na Slovensku.

Martin Krupa má více než 20leté zkušenosti v oblasti online podnikání na Slovensku, je špičkovým odborníkem na UX a zároveň spoluzakladatelem SUXA (Slovenské User Experience Asociace). Dále je pedagogem odborných předmětů na vysokých školách (FIIT STU, FMFI UK), blogerem, aktivním účastníkem mnoha konferencí a školení a nově - autorem knihy E-shop od nápadu po úspěch

Kniha přichází na náš knižní trh právě v těchto dnech, kdy mimo jiné probíhají boje ve skupinách na fotbalovém mistrovství světa v Rusku. Už dnes si ji je možné koupit ve vybraných dobrých knihkupectvích:

A i první veřejné představení má tato publikace rovněž už za sebou. E-shop od nápadu po úspěch jsme představili ve světle reflektorů (a jak vidíte i na obrázku, tak doslova) v rámci naší konference MastersGate Ecommerce Summit, kde Martin jako v první, tak i ve druhý den akce v krátkém vstupu představil své dílo a to podstatné z něj. Martina oba dny vyzpovídala moderátorka celé akce Vera Wisterová.

Kniha, stejně jako MastersGate konference jsou určeny primárně e-shoperům - ať už začínajícím, nebo i již zkušeným, kteří se chtějí neustále vzdělávat a posouvat dál.

Je to taková praktická příručka a zároveň průvodce pro návrh, vývoj, rozjezd, růst a export úspěšného internetového obchodu.

Každý z účastníků konference zároveň získal i speciální kupón s kódem, díky kterému si může koupit knihu v obchodě nakladatelství Wolters Kluwer s 15% slevou. Navíc vybraní šťastní účastníci MastersGate akce získali Martinovu knihu i s jeho věnováním a podpisem zdarma. Věříme, že Veronika Č., Milan F., Valerian G., Viliam T., Peter Č., Zuzana B. (a byl tam ještě jeden účastník, kterého jsme nezachytili, což mě velmi mrzí. Ale pokud se přihlásí, tak vyřídíme samozřejmě i jeho) se knize upřímně potěší, a že jim ta poskytne opravdu praktické znalosti k rozvoji jejich online businessu.

Martin svou knihu a její psaní velmi originálně představil nejen na MastersGate akci, ale i ve svém aktuálním blogovém příspěvku. Na závěr už jen připojuji jeho výrok, který výborně vystihuje podstatu tohoto titulu:

Tento nový průvodce vám vysvětlí vše, co potřebujete vědět o úspěšném internetovém obchodě. Jednoduchým jazykem jsou vysvětleny i složité technologie potřebné pro fungování úspěšných e-shopů.

Zaujal vás tento článek? Rádi byste o knize věděli více? Napište přímo autorovi a on z mailů, které mu přijdou do 30.6. vybere jednoho z vás, komu pošle jeho publikaci i s věnováním. 

Robo Háger

Přečtěte si také

Konzultace zdarma

S čím byste potřebovali pomoci?

Vyberte všechny možnosti, které se vás týkají

Potřebujete ještě s něčím pomoci?

Vyberte si další oblast

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulář byl úspěšně odeslán.