Proč je UX testování nedílnou součástí úspěšného webu?

Proč je UX testování nedílnou součástí úspěšného webu?

Uvažujete, zda otestovat svůj web nebo ne? Přemýšlíte nad profesionálním testováním v agentuře? V ui42 náš tým zkušených UX odborníků testuje weby a aplikace již více než 9 let a je to jedna z nejzajímavějších částí naší práce. Testovací proces máme po letech praxe vyladěný a přizpůsobený našim potřebám, soustředíme se na kvalitu, ne na kvantitu, testujeme maximálně 5-10 lidí a výsledky podrobně analyzujeme. Pohled na klienta, který sleduje účastníka trápícího se s jeho webem a na vlastní oči vidí chyby, které si dosud neuvědomoval, je k nezaplacení.

Pro klienta je to důležitější než 100 přednášek a meetingů dohromady. Jak se říká "Lepší jednou vidět, než stokrát slyšet". Testování možná není levné, ale dává jasné a rychlé odpovědi. Je to perfektní nástroj, pokud si s nějakým problémem nevíme rady, nebo se o něm nemůžeme dohodnout s klientem.


Od stolu můžeme řešit a polemizovat donekonečna, vkládat do řešení hodně energie a stejně se nemusíme trefit do černého. Při testování nemusíme s nikým diskutovat, odpověď přijde sama a je jasné, že bude prospěšná. Zapojit uživatele do hry je prostě nejefektivnější způsob, jak se dopracovat k dobrému řešení a v konečném důsledku ušetří čas, peníze i nervy všech zúčastněných.

Kromě toho, když se na jednom místě setká klient, dodavatel i uživatel, je to vždy zajímavá zkušenost. Pozorovatelé mohou přímo zasahovat do scénářů testování, takže zpětná vazba je okamžitá. Naši klienti si to nesmírně pochvalují, doporučuji každému, kdo chce mít úspěšný web.

V případě zájmu o UX testování se neváhejte obrátit na náš tým UX odborníků, který Vám navrhne řešení na míru.
UX tým ui42

Přečtěte si také

Děkujeme za odběr!
Brzy dostanete náš newsletter.
Ups! Tento email už je registrován
Email už máme v databázi, zkontrolujte si schránku nebo použijte jiný mail
Ups! Tento email je nesprávný
Email nemá správný formát
Ups! Neznámá chyba
Prosím, zkuste to později

Konzultace zdarma

S čím byste potřebovali pomoci?

Vyberte všechny možnosti, které se vás týkají

Potřebujete ještě s něčím pomoci?

Vyberte si další oblast

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulář byl úspěšně odeslán.