Tento rok slavíme kromě jiného 27. výročí AI.

Proč AI? Pokud jste náš follower, víte, že v oblasti umělé inteligence patříme k průkopníkům na Slovensku. Ano, vyvinuli jsme i vlastní AI! A co tedy ještě slavíme? 27 let odvážných inovací, které se nám v one – stop shop agentuře ui42 podařily. Tak se přidejte a přečtěte si, co se nám podařilo za poslední rok. Ano, bude i oslavový koláček!

Tento rok slavíme kromě jiného 27. výročí AI.

Tento rok slavíme kromě jiného 27. výročí AI.

Proč AI? Pokud jste náš follower, víte, že v oblasti umělé inteligence patříme k průkopníkům na Slovensku. Ano, vyvinuli jsme i vlastní AI! A co tedy ještě slavíme? 27 let odvážných inovací, které se nám v one – stop shop agentuře ui42 podařily. Tak se přidejte a přečtěte si, co se nám podařilo za poslední rok. Ano, bude i oslavový koláček!

Tento rok slavíme kromě jiného 27. výročí AI.

Hodnota “lidé” je v uičku stále no.1 

Jsme silná posádka téměř 70 nadšenců, kteří dokazují, že společné hodnoty tvoří skvělé výsledky. 

Naše teambuildingy? Legendární. Naše společné snídaně? Nepostradatelné. 

Podporujeme a oslavujeme růst každého jednotlivce, co nám přináší vzrušující změny na vedoucích pozicích. Představujeme vám Rada Kucháře, který se vypracoval z junior programátora na Head of Development – toto je příběh o odhodlání a neustálém rozvoji. A svěží nádechy přináší naše nová CMO Daniela Marušková, žena s neobyčejným talentem, která si za čtyři roky u nás prošla cestu od obchodu, přes UX design až po management klíčových klientů. 

Ukrojili jsme si Digital Pie

Stříbro na první pokus! Náš debut mezi digitálními velikány s projektem Najšport nám hned pomohl získat druhé místo v kategorii Performance/Growing Business. Toto ocenění nás nabudilo, takže letos jedeme na plný plyn s hned 4 šikovnými pracemi pro Be Lenka, Vaša Lekáreň, Kompava a opět Najšport. Držte nám palce, kdo ví, možná si opět odneseme kousek vítězného koláče!

Učíme sebe, inspirujeme svět! 

Na konferenčním kolotoči plném trendů a inovací jsme byli v prvních řadách!. Jako one-stop shop agentura pro růst vašeho e-commerce (a kdyby jen e-commerce), jsme nemohli chybět na WebExpo, Reshoper, Ecommerce Bridge i Upterdam

Koncoroční Marketing RULEZZ 2023 s podtitulem Back to the Roots jsme posílili stabilní marketingovou sestavičkou, dokonce s naším Romanem Heltem i v panelové diskusi. Jako překopníci v CX (customer experience) a UX (user experience) na Slovensku, jsme stabilním a zakládajícím členem SUXA – Slovenské User Experience Asociace, a proto jste nás mohli najít jako hlavního partnera na listopadové akci World Usability Day 2023.

Na Laracone 2024 v Amsterdamu jsme zaznamenali úžasný úlovek!  Naši vývojáři Šimon, Jaro a Alexander potkali samotného Taylora Otwell, legendu laravelského vesmíru. Získali tak nejen nezapomenutelný moment, ale i důkaz, že v ui42 jedeme na vlnách nejnovějších technologií na globální úrovni.

Ale ano, nejsme jen pasivní příjemci! Na Ecommerce Bridge CX-áci Barbora a Peter sdíleli naše know-how, proč lidé nejčastěji opouštějí nákupní košíky v e-shopech. Zkušený Milan Kurečko na online konferenci Business Connect objasnil mimo jiné i to, jak propojit CMS s ERP systémem. A to není vše - aktivně sdílíme naše zkušenosti a znalosti s budoucími generacemi, ať už na MatFyze, na FF UK nebo přes Digitální Univerzitu. Sharing is caring, a my to bereme vážně!

Rozvíjíme a stále přinášíme naše vlastní úspěšné formáty 

Pandemické období je naštěstí za námi, ale přesto jsme nezanevřeli ani na úspěšný formát online konference Website Story. V pátém vydání byla doslova prosycená tipy, jak nasadit na vlnu digitalizace, automatizace a, samozřejmě, umělé inteligence

Letos jsme přišli s novinkou pod názvem “snídaně ui42 - inspirujte se od ostatních”. Spolu s Dušanem Verešem a našimi inspirativními speakery jsme pro naše klienty a partnery otevřeli diskusi o tom, co to znamená CX a jak se věnovat zákaznické zkušenosti. Chcete být součástí této inovační jízdy? Ozvěte se, připravených máme ještě spoustu vibrujících témat!

Spolupracujeme a těšíme se novým klientům

Dlouholetá spolupráce s KPMG na projektu E-shop Barometer, jehož výsledky jsme přinesli ještě na konci roku 2023, je pro nás vždy zajímavým insightem do e-commerce trhu na Slovensku. Zapojilo se do něj až 107 respondentů, čímž jste měli možnost nahlédnout do zákulisí slovenské e-commerce scény prostřednictvím přesných dat a analýz. Letos, i za spoluúčasti Shoptet-u, s nímž rozjíždíme ruku v ruce další novou spolupráci. Přestože jsme na trhu částečně konkurenti, společně se vydáváme na cestu plnou inovací a nových možností. Sledujte nás na Facebooku, Instagramu či Linked-inu a brzy z tohoto spojení můžete vytěžit i vy.

Nakonec, 27 let v online a stále na špici, je jasný důkaz, že to, co děláme, děláme profesionálně, fér a lidsky s vášní. Jinak by to asi ani nešlo. I proto nás nedávno Google zařadil mezi TOP 3 % firem v programu Google Premier Partners na Slovensku

27 let plných odvážných inovací 

Co dodat na závěr tohoto narozeninového shrnutí? Jen tolik, že jsme vděční za přínos pro naše klienty, kterým pomáhá naše práce růst. Nejen v rámci nových zemí a trhů, skvělých meziročních čísel, které deklarujeme v case studies, ale také v tom lidském rozměru. I ten je totiž v online či v e-commerce podle nás stále důležitější. Proto ui42 hrdě podporuje projekty jako Romade, Den narcisů či Vagus a od února 2022 dokonce své honoráře z přednášek na MatFyze, Digitální Univerzitě i SUXA přenecháváme na dobrou věc – víru v lepší svět a pomoc válkou zmítané Ukrajině.  

Rádi byste se k nám přidali a stali se součástí dalšího úspěšného roku one – stop agentury ui42 jako náš partner nebo nový kolega? Ozvěte se nám a za rok možná sfoukneme svíčky na naší narozeninové dortu spolu.

Jsou vám některé výrazy nejasné? Podívejte se na uičkovskou abecedu

Kontaktujte nás

Naša agentúra sa riadi pravidlami a princípmi Férového tendra.

Přečtěte si také

Konzultace zdarma

S čím byste potřebovali pomoci?

Vyberte všechny možnosti, které se vás týkají

Potřebujete ještě s něčím pomoci?

Vyberte si další oblast

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulář byl úspěšně odeslán.