učitelka Daniela: "Od prvního kontaktu s firmou se mi líbila atmosféra, která tu panuje a hlavně mě dostali lidé."

učitelka Daniela: "Od prvního kontaktu s firmou se mi líbila atmosféra, která tu panuje a hlavně mě dostali lidé."

Daniela nastoupila k nám do uička v polovině roku 2020 a velmi rychle se stala jeho oporou. Začínala jako UX & Sales Consultant a postupně se propracovala na Senior Key Account Managerku. Při tom všem stíhá být maminkou, manželkou i osobou s nekonečnou energií. V naší nejnovější rubrice uičkáři se budete moci na pravidelné bázi dívat do zákulisí ui42 a poznat tak lidi, kteří tvoří jeden neobyčejný celek. Tak co, chcete se dozvědět víc o naší Marušce?

Danielko, co tě nejvíc vystihuje?

Jsem maminka a manželka žijící s rodinou na vesnici se vším, co k tomu patří. Mám 2 psy, nehty občas od zeminy nebo škrábance na rukou od práce na zahradě. Mám ráda sport - box, fitness a crossfit, a ve volném čase, kterého mám stále méně a méně, jsem ráda v horách, protože jsem prostě ráda v pohybu. Nejraději mám ale obyčejný večer na terase s mým manželem, sklenku dobrého bílého vína, kvalitní kávu, krvavé steaky. Mezi mé koníčky patří vyrábění různých kusů nábytku vlastníma rukama, vaření, šití, řízení a hlavně hodně mluvení.

Ráda se angažuji v různých oblastech, od eventů až po charitativní projekty, a stále doufám, že můj den jednou bude mít víc než 24 hodin. Snažím se pozitivně ovlivňovat mé okolí a otevírat svět ženám, které mají pocit, že narozením dítěte končí identita ženy, nastupuje jen identita matky a stávají se břemenem pro společnost. 

Jak bys se popsala 3 slovy? A jak by tě popsal někdo blízký 3 slovy?

Fúha, jen třemi? Můj manžel by asi řekl, že jsem pořádkumilovná, moje maminka, že jsem tvrdohlavá a já si o sobě myslím, že jsem neklidná. 

Co tě přivedlo do uička a jaký byl tvůj první rok v agentuře?

Upřímně? Korona, respektive krize, kterou v první vlně způsobila. Před uičkem jsem měla malou vlastní agenturu zaměřenou na UX poradenství a když vypukla korona, což bylo na jaře 2020, tak mi od spolupráce odskočili všichni klienti a nedokázala jsem sehnat nové. Nechtěla jsem se zaměstnat, protože můj nepředvídatelný život na volné noze se mi líbil, ale situace mě donutila se poohlédnout po možnostech na trhu. Přirozeně jsem znala firmu ui42 a tak jsem se rozhodla, že to zkusím, i když už vím, co (ne)chci, a tedy, že nechci být zaměstnancem někde 8x5 dní v týdnu. 

Od prvního kontaktu s firmou se mi líbila atmosféra, která tu panuje a hlavně mě dostali lidé. Pro majitele jsem od začátku tvrdý oříšek, protože od té doby, co jsem tu, jsem stihla porodit i vyhrát můj boj s rakovinou. Přesto všemu se na mě nevykašlali. Právě naopak - po celou dobu mi byli oporou a přáteli, nechali mě pracovat, když jsem pracovat vládla a naopak, nechali mě odpočívat, když jsem to potřebovala, za což jsem jim velmi vděčná. Uvědomuji si, že tento přístup není samozřejmostí. 

Co tě nejvíc baví na pozici Senior Account Managerky?

Asi všechno - kontakt s lidmi, propojování kolegů kolem sebe a manažování úkolů tak, abychom na konci dne dodali klientovi to, co očekává a v kvalitě, kterou očekává. Tato práce odráží vše, čím jsem - občas trochu chaos a hectic, ale vyžaduje si zvládnutý management lidí i času, disciplínu a pořádek ve věcech, jinak se vám to celé rozpadne jako domeček z karet. Je skvělá v tom, že mám stabilnější kontakt s klienty, kteří s námi zůstávají i několik měsíců či let.

Kolik máš klientů a který projekt z nich je pro tebe nejzajímavější?

Každý z mých klientů je úplně jiný, ale všechny jsou zajímavé. Aktuálně mám aktivních 6 klientů: největší B2B firmu v oblasti security systémů TSS Group, top dovolenkový rezort v Demänové dolině - Demänová rezort, e-shop s hodinkami Koku.sk, velkého B2B dodavatele komponentů pro truhlářskou výrobu Nábytkár.sk, vydavatelství Fortuna Libri a filmový festival Ekotopfilm. Každý je z úplně jiného segmentu, má jiné cíle či výzvy a to mě na tom baví.

Jak bys popsala svůj typický pracovní den?

Nevím, jestli mám typický den, ale většinou se probudím na hlasité protestování z postýlky mého syna, dám si snídani a kávu s manželem, jdu na trénink a začíná pracovní kolotoč. Když nepracuji z domova, tak cesta do officu, během které poslouchám podcasty, abych byla v obraze, nebo využívám čas na vyřízení telefonátů. Vyřeším úkoly a maily, dám si oběd s kolegy, odpoledne ještě před špičkou většinou sednu do auta a jedu domů. Počkám, až se probudí Ondřík a zbytek dne se už točí v jeho režii. Po tom, co ho večer uložíme spát, ještě během léta obvykle něco děláme na zahradě, vyvenčíme psy, vyřešíme poslední maily, nebo uvaříme na další den. Během toho si ještě s manželem povídáme, jaký jsme měli den, co kdo z nás zažil, řešil, koho potkal a co nového se dozvěděl.

Co bys vzkázala svému 20letému já?

Nevzdávej své sny, neboj se udělat změnu a nejez tolik, protože to pak ve 25ce budeš krvopotně shazovat.

A poslední, máš nějakou superschopnost? A pokud ano, jakou?

Nikdy se nevzdávám. 

Chceš být i ty uičkář/ka?

Podívej se na naše volné pracovní pozice a určitě se nám ozvi! 

Přečtěte si také

Konzultace zdarma

S čím byste potřebovali pomoci?

Vyberte všechny možnosti, které se vás týkají

Potřebujete ještě s něčím pomoci?

Vyberte si další oblast

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulář byl úspěšně odeslán.