10 nej z ui42 za rok 2013

10 nej z ui42 za rok 2013
```html

1. Mobilní policista s HP Slovakia

Úspěšná tabletová aplikace je výsledkem spojení UX a agilního přístupu ve vývoji SW. Projekt byl oceněný 1.místem ITAPA 2013. Více informací najdete v případové studii Mobilní policista (PDF, 1.2MB).

2. Čtyři eshopy od ui42 mezi finalisty ShopRoku 2013

Internetová lékárna Pilulka24.sk byla jediná lékárna v soutěži ShopRoku. E-shop s pneumatikami Pneucom.sk obhájil pozici z minulého roku. V široké kategorii Móda a oblečení se probojoval do finále eshop Hodinky.sk. V silné kategorii Knihy, hudba, hry, software se mezi finalisty dostal obchod s kuchařskými knihami Kucharky.sk.

3. Výkonnostní PPC marketing pro Zľavomat

Náš tým online marketingu zajišťuje od léta PPC kampaně pro Zľavomat.sk. Výběrovým kritériem byla silná orientace našeho PPC týmu na výkonnostní marketing, postavený na měřitelnosti a automatizaci rozsáhlých kampaní.

4. Nový VÚB Internet banking a Mobil banking

VÚB banka spustila nový Internet banking a Mobil banking, které jsme navrhli v ui42. Věříme, že už nejbližší verze budou blízko našim návrhům, jednoduchým na používání, i pro novou rozšířenou funkcionalitu.

5. Nový Buxus 6.4 a podpora pro PHP 5.5

Buxus přináší už více než 10 let jako jediný slovenský CMS každý rok alespoň jednu verzi. V Buxusu 6.4 jsme vylepšili vyhledávání, zjednodušili jsme editaci stránek včetně kontroly pravopisu, rozšířili možnosti správy e-shopu a výrazně podpořili SEO. Hned po vydání verze PHP 5.5 jsme upravili Buxus, aby byl kompatibilní s novou a bezpečnější verzí PHP.

6. Responzivní weby pro 14 středních škol Trenčianského kraje

Spolu s TSK jsme připravili responzivní weby jejich středních škol. Cílem je zajistit jednoduchou aktualizaci webů a dodržet standardy pro jejich přístupnost. Dosud jsme připravili už 26 webů sociálních zařízení a 13 kulturních zařízení TSK, mnohé z nich získaly více ocenění.

7. Microsoft Slovakia na sociálních sítích

Během Tech Days jsme začali pro Microsoft Slovakia zajišťovat komunikaci společnosti na sociálních sítích.

8. Nový Google Partners program se 4 certifikovanými specialisty

Jsme jednou z prvních slovenských certifikovaných agentur v novém Google Partners programu i díky našim 4 certifikovaným specialistům.

9. World Usability Day 2013

Organizovali jsme už třetí World Usability Day (Světový den použitelnosti) na Slovensku, tentokrát ve spolupráci s FIIT STU. Tématem bylo vzdělávání a výzkum v oblasti použitelnosti na Slovensku. Videozáznamy s přednáškami najdete v blogovém příspěvku o WUD 2013.

10. ?

Nakonec jsem se rozhodl další úspěšný projekt nevybrat. Přece jen, téměř 30 lidí v ui42 toho za rok stihne hodně a vybrat 10 nej je velmi těžké.

Děkuji všem v ui42, i našim klientům, partnerům a dodavatelům za skvělý rok 2013 a těším se na spolupráci v dalším roce.

```

Přečtěte si také

Konzultace zdarma

S čím byste potřebovali pomoci?

Vyberte všechny možnosti, které se vás týkají

Potřebujete ještě s něčím pomoci?

Vyberte si další oblast

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulář byl úspěšně odeslán.