4 e-shopy od ui42 jako finalisté ShopRoku 2013

4 e-shopy od ui42 jako finalisté ShopRoku 2013

ShopRokuZáleží nám na tom, aby e-shopy z naší produkce měly dobré jméno mezi zákazníky. Každý rok se snažíme naše klienty co nejvíce podpořit při zapojování se do soutěže ShopRoku. Výsledkem toho jsou až čtyři e-shopy od ui42 na listině vítězů.

Naše internetová lékárna Pilulka24.sk se jako jediná lékárna umístila v soutěži ShopRoku v kategorii Krása a zdraví. Podarilo se nám prosadit online lékárnu v silném konkurenčním boji prodejců parfémů a šperků.

E-shopu s pneumatikami Pneucom.sk se podařilo obhájit svou pozici z minulého roku. V kategorii Auto Moto bylo celkem oceněno 5 e-shopů, přičemž na Heurece mezi sebou soupeří více než 40 elektronických obchodů s pneumatikami, nemluvě o e-shopech s oleji a doplňky. 

V široké kategorii Móda a oblečení se úspěšně probojoval do finále e-shop s hodinkami Hodinky.sk, který využívá mnoho vychytaných funkcí. 

Kategorie Knihy, hudba, hry, software i přes široký záběr a velkou konkurenci nezabránila elektronickému obchodu s kuchařskými knihami Kucharky.sk aby si upevnil svou pozici mezi finalisty. Možná k tomu přispěly právě poslední úpravy od ui42.

 

Všechny vítězné e-shopy najdete na stránce ShopRoku.sk.

Přečtěte si také

Konzultace zdarma

S čím byste potřebovali pomoci?

Vyberte všechny možnosti, které se vás týkají

Potřebujete ještě s něčím pomoci?

Vyberte si další oblast

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulář byl úspěšně odeslán.