Jak nechat vyletět váš e-shop na vrchol díky umělé inteligenci?

Jak nechat vyletět váš e-shop na vrchol díky umělé inteligenci?
```html

Nebo jak pochopit, co dokáže umělá inteligence s vaším e-shopem? 

Jak se budoucnost stává naší přítomností, je ten správný čas vysvětlit si, že ne za každou umělou inteligencí se skrývá robot, co na sebe přebírá lidské vlastnosti a chování. 

Je to jednodušší, než to zní. 

Mluvíme o součásti nástrojů a technologií, které nám už dnes zjednodušují život bez toho, abychom si to vůbec uvědomovali. Pro konkrétní příklad, bychom si mohli uvést Netflix, který mnozí z nás používají, nebo alespoň znají. Co myslíte, jak nám dokáže Netflix doporučit, co si přehrát dál, jak odhadne ten správný film nebo seriál, který nám doporučí? My jen najednou najdeme to, co jsme ani nevěděli, že hledáme. No jsme s tím výběrem spokojeni. 

Jak? Umělá inteligence. 

Takto je možné doporučit zákazníkům to, co opravdu chtějí, potřebují a s velkou pravděpodobností i koupí. 

Na podobném principu funguje umělá inteligence od ui42. Žádný robot, ani speciální stroj, ale strojové učení, které díky datům dokáže doporučit ty správné produkty. Jde ale o velké množství dat. Co byste asi ale neuhodli, jde o data výhradně anonymní! Tedy nemusíte mít žádný strach o bezpečnost a rizika, která se vám už mohla s tímto tématem spojit. Sbírají se jen anonymizovaná data o produktech, uživatelích a jejich chování. Právě díky nim, speciálně nastaveným algoritmům a tak vytvořeným statistickým modelům, dokáže tento systém předpovědět to, co je nejlepší pro každého jednoho zákazníka. 

To už zní zajímavěji! 

Co je však nejdůležitější, umělá inteligence vám pomůže k vytvoření konkurenční výhody! Světoví lídři jako Netflix, YouTube, nebo Alibaba už dávno pochopili, jak se co nejvíce přiblížit a poznat své zákazníky/návštěvníky stránky. Na Slovensku jsme my těmi průkopníky, co přinášejí právě našim e-shopům tuto možnost. Nám nezáleží na tom, jestli jste malý začínající podnikatel nebo středně velká zavedená firma. My se postaráme o to, aby se váš zákazník dostal na vaší stránce jednoduše tam, kam chce a našel to, co hledat má. A hlavně se nemusíte bát, určitě nejste naše pokusné králíky. 

My už velmi dobře víme, co děláme.

Nechte se inspirovat naším skvělým a osvědčeným příkladem. 

Už nemusíte váhat, nakopněte konečně svůj marketing inovativním způsobem a nechte umělou inteligenci odvést skvělou, ale náročnou práci za vás! I když to zní teď jednoduše, tento systém v sobě skrývá hodně práce a dokáže tak nahradit nejednu pracovní pomoc nebo vám ušetřit nemalé částky v rozpočtu.

Máte stále pochybnosti? My vám dokážeme během prvního měsíce, který můžete mít u nás zdarma, že to opravdu funguje! Potom je už jen na vás, jak se rozhodnete pokračovat.

Teď je ten správný čas začít, tak neváhejte ani sekundu a kontaktujte nás už dnes!

V ui42 vás rádi seznámíme s naší umělou inteligencí.

Kontaktujte nás na sales@ui42.com  

 

```

Přečtěte si také

Konzultace zdarma

S čím byste potřebovali pomoci?

Vyberte všechny možnosti, které se vás týkají

Potřebujete ještě s něčím pomoci?

Vyberte si další oblast

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulář byl úspěšně odeslán.