Výzva pro všechny eshopy – odstartoval se 3. ročník akceleračního programu – MastersGate

Výzva pro všechny eshopy – odstartoval se 3. ročník akceleračního programu – MastersGate

Bratislava, 20. 03. 2018: MastersGate je jedinečný projekt pro rozvoj eshopů. Prostřednictvím bezplatného přihlášení se do soutěže nabízí množství balíčků cen od partnerů, dvoudenní summit s hvězdami online marketingu, jakož i sérii pěti školení. Soutěžícím tedy nabízí unikátní a bezplatnou možnost maximalizovat své obraty a zisky v skutečně krátké době (1 rok) jako to v minulosti dokázaly eshopy Dedoles, GymBeam či eyerim.

Hlavními cíli aktuálního ročníku je rozvoj a růst eshopů, export, sdílení know-how a prostředkování příležitostí pro aktivní networking. Odbornými garanti projektu jsou renomované  agentury ui42, ui42 digital, daren&curtis a Volis International. Jedním z hlavních partnerů projektu je program Google Partners, díky čemuž bude obohacený nejen program konference, ale i akcelerační balíček pro vítěze soutěže, který obsahuje i exkluzivní konzultace od expertů z Google.

Soutěž poskytuje prostor i pro názor veřejnosti, která může hlasovat za svůj oblíbený eshop od úterý, 20. března 2018. Slavnostní vyhlášení vítězů se uskuteční na akci MastersGate Summit, ve dnech 5.-6. června 2018, která nabízí jedinečnou příležitost setkat se s řečníky ze společností Google a Facebook jakož i mentálního kouče Jaromíra Jágra, Mariána Jelínka.

Pomáháme eshopům růst

Není tajemstvím, že Slováci letos s jistotou překonají v online nákupech hranici jedné miliardy eur. Jak zmiňuje hlavní organizátorka letošní soutěže Adriana Mučičková z ui42: Právě soutěž MastersGate byla startovním bodem pro více úspěšných slovenských online projektů jako GymBeam či Dedoles, které mají nejen světovou kvalitu, ale i globální ambice. Mezi vítězné eshopy druhého ročníku patřily dále projekty jako Gabonga, Bubulákovo, Vnímavé hračky, Obleč se do roboty nebo eshop ihrysko. Každému, kdo se chce připojit k těmto úspěšným podnikatelským příběhům, v praxi využít předávané know-how od uznávaných marketingových odborníků a partnerů soutěže, či navázat nové obchodní kontakty během networkingu, jsou dveře tohoto ročníku soutěže MastersGate otevřené. ” Stačí vyplnit bezplatnou přihlášku do 20. dubna 2018 na webu http://www.mastersgate.com/sutaz.

  

Zazářete ve své kategorii

Soutěžící si mají možnost změřit síly ve 4 hlavních kategoriích a být oceněni 2 speciálními cenami. V každé kategorii jsou pro eshopy připravené atraktivní výhry v podobě konzultací od partnerů a skvělých marketingových produktů, jejichž cílem je akcelerace jejich byznysu. Každý přihlášený eshop, už jen samotnou bezplatnou registrací, automaticky získává množství benefitů, včetně zvýšení povědomí o své značce.

V aktuálním ročníku jsou pro soutěžící připravené 4 hlavní soutěžní kategorie:

  1. Bricks To Clicks
  2. Exporters
  3. Rising Stars
  4. Business To Business

Do každé z nich se mohou přihlásit eshopy splňující stanovená kritéria. Do kategorie „Bricks To Clicks“ se mohou přihlašovat obchodníci a výrobci, kteří vlastní kamenné obchody nebo větší distribuční síť a své produkty prodávají online nebo přecházejí na online prodej. V kategorii Exporters si mezi sebou změří síly střední a velké eshopy s rostoucím potenciálem na domácím trhu a vizí expandovat za hranice své země. V kategorii Rising Stars budou soutěžit malé a střední eshopy, které aktuálně startují svůj online byznys, jejich ambice však sahají daleko za hranice tohoto bodu. V čtvrté kategorii Business to Business budou soutěžit eshopy a weby, které nabízejí své produkty a služby dalším obchodníkům (tzv. B2B).

Finalisté soutěže získávají i důležitý feedback o aktuálním fungování jejich eshopu/webu a další bonusy například v podobě automatického vstupu na akcelerační Boot camp a 5 podzimních akceleračních školení organizovaných v rámci MastersGate Academy. Vítězové v jednotlivých kategoriích kromě krásné a hodnotné trofeje navíc získají skutečně atraktivní ceny od partnerů - akcelerační program pod vedením ambasádora příslušné kategorie. Organizátor soutěže společnost ui42 se řídí heslem „dream big“ a spojením sil zkušených obchodníků, partnerů, jakož i zapojením efektivních marketingových nástrojů dokážou společně napsat množství úspěšných podnikatelských příběhů.

Podpořte váš oblíbený eshop

Hlasování veřejnosti začíná 20. března 2018 a od tohoto data mají soutěžící možnost získat tzv. divokou kartu. Po skončení veřejného hlasování ustanoví odborná komise trojici finalistů pro každou kategorii, ke kterým se připojí čtyři výherci divoké karty. Z takto vytvořené skupiny šestnácti finalistů nakonec vybere odborná porota (garanti projektu) vítěze v příslušných soutěžních kategoriích. Oficiální výsledky soutěže budou vyhlášeny během MastersGate Summitu. Následně během podzimu proběhnou akcelerační školení pro naplnění vize projektu a tedy pomoc eshopům v cestě za růstem jejich byznysu. Všechny potřebné informace o soutěži získáte na webu: http://www.mastersgate.com/sutaz.

Hlasujte za ten nejlepší eshop a posuňte ho blíže k unikátní příležitosti exponenciálně růst s podporou zkušených odborníků: https://www.mastersgate.com/hlasovanie.

Hlasujte za ten nejlepší eshop a posuňte ho blíže k unikátní příležitosti exponenciálně růst s podporou zkušených odborníků

Přečtěte si také

Konzultace zdarma

S čím byste potřebovali pomoci?

Vyberte všechny možnosti, které se vás týkají

Potřebujete ještě s něčím pomoci?

Vyberte si další oblast

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulář byl úspěšně odeslán.