Olympijský kalendář od ui42

Olympijský kalendář od ui42

Zimní Olympijské hry - svátek pro všechny sportovce, novináře, fanoušky. Už teď jsou plné média, a to se ještě samotná akce ani nezačala. Vše to vypukne už tento pátek. V době od 9. do 25. února 2018 se budou pohledy všech sportovních příznivců soustředit na dění v jihokorejském Pchjongčchangu. Jelikož se však tento vrchol zimní sezóny koná na opačné straně naší zeměkoule, mnohé disciplíny budou probíhat v noci nebo nad ránem našeho času.

Kdy bude jezdit Vlhová obří slalom, nebo se Zuzulovou speciální slalom? Kdy hrají naši hokejisté s Rusy a kdy se Slovinci? Jaké jsou termíny play off zápasů hokejového turnaje? Kdy budou v akci naši klasickí lyžaři a kdy zase Nasťa Kuzminová a ostatní biatlonisté? V jakých disciplínách a kdy se ještě objeví naši další sportovci? 

Zabýváte se podobnými otázkami, jako jsou tyto? To vše vám jednoduše a rychle odpoví vynikající pomůcka z dílny ui42 - sportovní kalendář. Stačí vám k tomu 2 jednoduché kroky - kliknout na odkaz a potvrdit přidání do kalendáře. A takto se vám natáhnou do vašeho kalendáře všechny důležité termíny. 

Přejeme mnoho krásných sportovních zážitků

Ľubomír Šramo, Robo Háger

Přečtěte si také

Konzultace zdarma

S čím byste potřebovali pomoci?

Vyberte všechny možnosti, které se vás týkají

Potřebujete ještě s něčím pomoci?

Vyberte si další oblast

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulář byl úspěšně odeslán.