Olympijský kalendář od ui42

Olympijský kalendář od ui42

Zimní Olympijské hry - svátek pro všechny sportovce, novináře, fanoušky. Už teď jsou plné média, a to se ještě samotná akce ani nezačala. Vše to vypukne už tento pátek. V době od 9. do 25. února 2018 se budou pohledy všech sportovních příznivců soustředit na dění v jihokorejském Pchjongčchangu. Jelikož se však tento vrchol zimní sezóny koná na opačné straně naší zeměkoule, mnohé disciplíny budou probíhat v noci nebo nad ránem našeho času.

Kdy bude jezdit Vlhová obří slalom, nebo se Zuzulovou speciální slalom? Kdy hrají naši hokejisté s Rusy a kdy se Slovinci? Jaké jsou termíny play off zápasů hokejového turnaje? Kdy budou v akci naši klasickí lyžaři a kdy zase Nasťa Kuzminová a ostatní biatlonisté? V jakých disciplínách a kdy se ještě objeví naši další sportovci? 

Zabýváte se podobnými otázkami, jako jsou tyto? To vše vám jednoduše a rychle odpoví vynikající pomůcka z dílny ui42 - sportovní kalendář. Stačí vám k tomu 2 jednoduché kroky - kliknout na odkaz a potvrdit přidání do kalendáře. A takto se vám natáhnou do vašeho kalendáře všechny důležité termíny. 

Přejeme mnoho krásných sportovních zážitků

Ľubomír Šramo, Robo Háger

Přečtěte si také

Děkujeme za odběr!
Brzy dostanete náš newsletter.
Ups! Tento email už je registrován
Email už máme v databázi, zkontrolujte si schránku nebo použijte jiný mail
Ups! Tento email je nesprávný
Email nemá správný formát
Ups! Neznámá chyba
Prosím, zkuste to později

Konzultace zdarma

S čím byste potřebovali pomoci?

Vyberte všechny možnosti, které se vás týkají

Potřebujete ještě s něčím pomoci?

Vyberte si další oblast

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulář byl úspěšně odeslán.