Program na e-commerce podzim 2021: Úspěšný online event Website Story pokračuje

Program na e-commerce podzim 2021: Úspěšný online event Website Story pokračuje

Ti, kteří vědí, o čem je řeč, pravděpodobně zpozorní a poznamenají si datum 4.11.2021. Právě to je totiž termín pokračování online konference Website Story, kterou organizuje ui42 a Slovenská spořitelna.

Ti, kteří sice nemají ani tušení o tom, co Website Story je, ale svět e-commerce a příběhy úspěšných e-shopů je zajímají natolik, že by rádi získali nové informace, by měli pokračovat ve čtení. A, nakonec, si také poznamenat, že všechno vypukne 4. listopadu. 

Příběhy webů, které inspirují nekončí, právě naopak. Na co se můžete ve druhé části Website Story těšit?

V rámci platformy #akonato proběhla na jaře online konference s názvem Website Story, která byla úspěšným pokračováním oblíbeného podujatí MastersGate. Do online prostoru jsme se spolu s partnerem Slovenská spořitelna přesunuli z dobře známých důvodů pandemie koronaviru. A i když jsme takový typ podujatí chystali poprvé, dnes můžeme s hrdostí říci, že to celé vyšlo opravdu skvěle. 

Naši hosté se s námi podělili nejen o své triumfy, ale i pády a zakopnutí. Právě ty, spolu s novou situací, která do online prostoru chtě-nechtě přesunula nás všechny, formovala jejich úspěšné podnikání. O své nelehké úloze nám vyprávěly inspirativní ženy, které dokázaly, že do e-commerce prostě patří

Příběhy e-shopů, jako je například www.holokolo.sk, www.kompava.sk, www.ahooy.sk nebo dokonce megaúspěšný www.dedoles.sk, rezonovaly pozitivní a lidskou řečí jejich představitelů. A, samozřejmě, slovo si vzali i skvělí odborníci, kteří se podělili o tipy pro začínající e-shopy, ale i postřehy a trendy, které přinesla koronakrize. 

Nakonec, posuďte sami, online konferenci Website Story si můžete prohlédnout i zpětně ze záznamu nebo si o ní přečíst v krátkém souhrnu na našem blogu.

Hlavní sezóna v e-commerce i každoročně skloňovaný Black Friday. Načerpejte nové tipy a inspirujte se

Ve druhém, podzimním Website Story se bude nést nejen v duchu TOP sezóny v online byznysu, ale i uživatelské zkušenosti či expanze do zahraničí. I když všichni víme, že Vánoce se v internetových obchodech začínají už na jaře, nikdy není pozdě načerpat inspiraci a vyslechnout si dobré rady. Mnohé z nich ještě stihnete zakomponovat do své letošní strategie a pomoci tak svému e-shopu k lepším číslům. 

Těšit se můžete na představitele několika úspěšných e-commerce projektů, kteří se s vámi podělí o úskalí i vtipné momenty své online cesty. V křesle digitálního studia Slovenské spořitelny se tak vystřídají mnohá známá jména.

Máte svůj tip na odborníka, marketéra, či speakera, kterého byste si rádi ve Website Story vyslechli? Budeme rádi, pokud se o něj s námi podělíte. A, jak se říká, možná motyka vystřelí… a my zajistíme jeho přítomnost v pokračování úspěšného online eventu Website Story. Tu vaši si můžete zajistit už teď. Tím, že se 4. listopadu pohodlně usadíte a necháte se vtáhnout do světa e-commerce tipů a inspirací, které jinde nenajdete. 

Zajímá vás více? Sledujte nás na Facebooku, kde postupně odhalíme témata i speakery podzimní online konference pod naší taktovkou. 

Chcete se už teď přihlásit na podzimní Website Story? 

Přečtěte si také

Konzultace zdarma

S čím byste potřebovali pomoci?

Vyberte všechny možnosti, které se vás týkají

Potřebujete ještě s něčím pomoci?

Vyberte si další oblast

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulář byl úspěšně odeslán.