Novinky FIRO-tour pro tuto sezónu i díky flexibilním importům v CMS BUXUS

Novinky FIRO-tour pro tuto sezónu i díky flexibilním importům v CMS BUXUS

Letní dovolenková sezóna se nezadržitelně blíží, v dílně ui42 však panoval čilý pracovní ruch už i během dlouhých zimních měsíců. Ve spolupráci s cestovní kanceláří Firo-tour jsme připravili v CMS BUXUSe několik zajímavých novinek z oblasti cestovního ruchu. Rozšířili portfolio nabízených zájezdů s pohodlným odletem z vídeňského letiště a příznivce cestování určitě potěší i nová nabídka ubytovacích kapacit.

S odletem z Vídně do více destinací

V aktuální nabídce zájezdů cestovní kanceláře Firo-tour v současnosti najdete mnohem větší počet oblíbených zahraničních destinací, které se importují přímo z webové stránky www.traveldata.sk. Výhodou nového řešení je vyšší počet zemí, do kterých lze vycestovat s pohodlným odletem z Vídně. Cestovatelé najdou nabídku těchto zájezdů mezi ostatními zájezdy cestovní kanceláře Firo-tour.

Jejich dalším benefitem je, že se filtrují přímo ve vyhledávacích seznamech na webu www.firotour.sk spolu s ostatními pobyty a tak už není potřeba žádné další vyhledávání. Nové řešení tak zároveň šetří čas klientů. Všechny informace o zájezdech, hotelech a dostupných ubytovacích kapacitách, termínech a cenách aktualizujeme v BUXUSe online, a to vždy ve chvíli, kdy si uživatel zobrazuje zvolená data na webu. Díky přímému online připojení tak dokážeme zajistit aktuálnost vvšech údajů vybraného zájezdu a jeho cenovou kalkulaci

Flexibilní struktura údajů v BUXUSe, kde si administrátor dokáže definovat parametry (vlastnosti) jednotlivých položek (stránek), umožňuje importovat v podstatě jakoukoliv strukturu do systému.

Výhody nového řešení pro cestovatele

1. Výrazně rozšířené portfolio nabízených zájezdů

Jednou z nesporných výhod nově implementovaného řešení je rozšířená nabídka zájezdů, například do oblíbeného Španělska. V předchozích letech mohli dovolenkáři v rámci Španělska cestovat jen do tří vybraných destinací, přičemž v nabídce ubytování bylo společně 19 hotelů. V aktuálním portfoliu jsme díky importovanému řešení uvedený počet zvýšili na 9 s možností ubytování až v 600 různých hotelech. V nabídce se tento rok například poprvé objevila i dovolenková destinace Malta.

2. Porovnání cen zájezdů s odletem ze Slovenska a Rakouska

Neméně zajímavým benefitem pro slovenské cestovatele je i možnost aktuálního porovnání cen zájezdů s odlety ze Slovenska a Rakouska. Tuto alternativu zřejmě uvítají zejména turisté, kteří v minulosti preferovali zájezdy zahraničních cestovních kanceláří.

Výhodou nově implementovaného řešení je možnost svěřit celé vybavování zájezdu slovenské cestovní kanceláři, kdy se ztrácí například problém s jazykovou bariérou.

Při objednávání zájezdu od zahraniční cestovní kanceláře se v některých případech mohou objevit problémy při řešení reklamací. Slovenská legislativa ukládá tuzemským cestovním kancelářím povinnost pojistit se proti krachu. Tento postup zaručuje klientům, že nepřijdou o své peníze. Slovenská cestovní kancelář klientům poradí i ohledně vízových povinností. Při odletu z Vídně zajistí odvoz na letiště.

3. Ne jen "All Inclusive" zájezdy

Současnou nabídku zájezdů cestovní kanceláře Firo-tour jsme rozšířili i o další novinku. V porovnání s předchozími lety v ní cestovatelé najdou i možnost objednávky zájezdů, které mají v ceně jen snídaně nebo jsou úplně bez stravy. Cena těchto pobytů je v porovnání s All Inclusive zájezdy výrazně nižší.

Každý vášnivý cestovatel si uvědomuje, že cestování nám přináší množství radosti. Seznam nesporných výhod cestování se však tímto jen začíná. Cestování nám rozšiřuje obzory i tím, že přitom poznáváme nová místa, kultury a zvyky lidí žijících v různých koutech světa. Poskytuje nám možnost poznávat historii i současný životní styl lidí žijících v jiných zemích, možnost seznámit se s exotickými chutěmi a vydat se na objevování přírody, která nám otevře dveře do míst, o kterých jsme dosud jen snili. Těšíme, že i díky dlouholeté úspěšné spolupráci mezi ui42 a Firo-tour vám můžeme zprostředkovat více zážitků a nezapomenutelných chvil ve vašich životech.

Pro více informací o CMS BUXUS, jeho možnostech a flexibilitě nás neváhejte kontaktovat.

Přečtěte si také

Konzultace zdarma

S čím byste potřebovali pomoci?

Vyberte všechny možnosti, které se vás týkají

Potřebujete ještě s něčím pomoci?

Vyberte si další oblast

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulář byl úspěšně odeslán.