Na čele ui42 se rozproudila nová krev

Na čele ui42 se rozproudila nová krev

Rozšiřujeme řady učkářů

Jsme jedinečnou slovenskou webovou agenturou, ve které pod jednou střechou spolupracuje více než 50 profesionálů zaměřených na oblast online podnikání. Mnozí z vás nás znají také pod familiárním názvem učkáři. Tento tým lidí v současnosti tvoří zkušení odborníci ze všech oblastí e-commerce, ke kterým z času na čas přibývají i nové tváře. Přímo úměrně tomuto trendu aktuálně rozšiřujeme i naše pracovní prostory a těšíme se z výborné pracovní atmosféry, která v nich nikdy nechybí.

Nová tvář na CEO křesle

Rádi bychom se s vámi podělili o další pozitivní personální změny (naposledy jsme psali o nové MastersGate manažerce), které nedávno nastaly ve vedení naší společnosti. Učkáři tak vstoupili do nového roku nejen s příjemným pracovním naladěním a odpočatí, ale i s novým šéfem organizace, kterým se stal Andrej Kajan. Andrej působil v řadách ui42 jeden rok na pozici Senior Account Manager. Svým originálním přístupem přinesl do firmy mnoho pozitivních změn v podobě různých inovací a vylepšení směrem dovnitř i navenek společnosti. Výsledkem celého procesu je důvěra, která mu byla svěřena v podobě pozice výkonného ředitele ui42, kterou se ujal vlastně již na konci roku minulého, resp. úplně oficiálně od ledna 2018.

Je to pro mě velká čest pracovat v učku s úžasnými lidmi. Oceňuji důvěru, kterou mi Robo s Martinem dali. Čekají nás různé výzvy, jako jsou například rozvoj a export naší vlajkové lodi CMS BUXUS. Podobné ambice máme i v oblasti UX, kde už dnes pracujeme na zajímavých mezinárodních projektech, v nichž vidíme naši budoucnost. Zároveň bychom rádi navázali na úspěšný MastersGate projekt a tento rok ho posunuli kvalitativně ještě o stupínek výše. Věřím, že společně dokážeme dělat online projekty na světové úrovni, díky čemuž rozšíříme portfolio našich spokojených zákazníků.

V segmentu online marketingu funguje od roku 2007, kdy pracoval na pozici Online Project Manager ve společnosti Dell. Jeho CV je obohaceno i dalšími zajímavými online pozicemi, z kterých zmíním například působení v T-Mobile, resp. později Slovak Telekome, kde vedl tým online marketingu. Před příchodem do ui42 pracoval jako Account Director v online společnosti Kremsa.

Nový CEO je nejen zkušený a větry ošlehaný online manažer, ale zároveň i sportovec tělem i duší. Má sice co dohánět, když po víkendu neví reagovat, jak hrála FC Barcelona nebo HC Slovan... :-) Ale částečné nevědomosti kompenzuje svým sportováním. Aktivně hraje fotbal a z vlastní zkušenosti vám např. o něm prozradím, že pokud si chcete opravdu dobře zamakat ve squashovém akváriu - je na to ten správný parťák. 

Andreje v čele ui42 doprovázejí zakladatelé a majitelé společnosti Martin Krupa a Robo Mráz, kteří i nadále zastávají pozice konatelů firmy a spolu s Andrejem tvoří board of directors. 

Přečtěte si také

Konzultace zdarma

S čím byste potřebovali pomoci?

Vyberte všechny možnosti, které se vás týkají

Potřebujete ještě s něčím pomoci?

Vyberte si další oblast

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulář byl úspěšně odeslán.