Online summit: UX jako součást úspěšného výkonnostního marketingu

Online summit: UX jako součást úspěšného výkonnostního marketingu

Ve čtvrtek 19.9. se v bratislavském hotelu Saffron konala konference Online summit a my jsme byli aktivně při tom. Martin Krupa prezentoval zajímavé UX téma. 

Téměř stovka účastníků si přišla prohlédnout více prezentací speakerů z různých oblastí marketingu. Velký e-shop, agentura, korporace... a mezi nimi i ui42. Martin představil atraktivní téma UX jako součást  úspěšného výkonnostního marketingu


Pro více informací ohledně samotné prezentace, případně z UX sféry nás neváhejte kontaktovat.

---

Z dalších zajímavých prezentací vybírám:

Peter Šurín z Elite Solution otevřel summit tému z oblasti CSR “Proč značky komunikují zodpovědně”. Zajímavě vyprávěl o emočním rozměru značky prostřednictvím CSR - jak v externím, tak i interním marketingu. 

Lucia Petrášová, ředitelka marketingové komunikace O2 prezentovala tému “Úloha online médií při budování hodnotové komunikace značky”. Volně navázala na předchozí tému společenské zodpovědnosti. Rozborala online kampaň O2 Nebuď pirát, ve které byl předem připravený scénář přistižení Sajfa, jak streamuje za volantem. Asi jsme to většina z nás zachytili. Věděli jste např. že toto online video dosáhlo 500 tisíc zhlédnutí? Kampaň dosáhla výborných výsledků - 98% líbivost mezi mladými lidmi a také výborné výsledky v měřených konverzích - takže nešlo jen o image. Obecně tedy platí, že influenceri umí dodat nejen reach, ale i konverzi. Pozor zároveň na “hate”, který mohou influenceri stáhnout na značku, pro kterou komunikují.

Dalším speakerem byl pro nás dobře známý Karel Novotný, marketingový expert, který se objevil v roce 2018 i na našem MastersGate a tentokrát přišel s tématem “Dá se vybudovat brand jen v digitálu?”.


A když už jsme zmínili ten MastersGate, tak na summitu vystoupil i Martin Volek z VOLIS International - odborný porotce a spoluorganizátor MastersGate projektu. Jeho téma "Neztraťte se v oceánu youtube videí" účastníky velmi zaujalo. Martin jako odborník na video marketing rozebíral youtube statistiky, cílovky, formáty atd. 

A nejen o tom, zda otravný zelený Alzák funguje přišel mluvit Jaroslav Kotápiš - marketingový ředitel Alza, který představil "Trendy pro e-commerce, které využívá lídr".

Přečtěte si také

Konzultace zdarma

S čím byste potřebovali pomoci?

Vyberte všechny možnosti, které se vás týkají

Potřebujete ještě s něčím pomoci?

Vyberte si další oblast

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulář byl úspěšně odeslán.