PHP, HTML i WASD.

PHP, HTML i WASD.

Ovládáš tyto zkratky? Jsi stvořený pro ui42. Víme, že dobrá práce je podmíněná skvělou partou a musí být odměněna i zaslouženým odpočinkem. Potom je už na tobě, jakou formu odpočinku si zvolíš. Na čem tedy budeš u nás pracovat?

Tvou náplní práce bude návrh, vývoj a údržba internetových aplikací a webů. Jednoduché, ne? Dáme ti k dispozici vše, co budeš na to potřebovat – skutečně špičkové odborné prostředí pro programátory, kteří se chtějí věnovat Google technologiím a LAMP (Linux, Apache, MySQL a PHP). Pokud jsi opravdu dobrý, tak získáš i odborné certifikace, které ti otevřou dveře k dalšímu růstu.

Které technologie bys měl ovládat? PHP, HTML, MySQL a Javascript jsou základy, bez kterých se dobrý developer neobejde. Rovněž bys měl mít alespoň základní přehled o administrátorské práci v UNIX / Linux a uměl se domluvit anglicky. Čím nás potěšíš (ale NENÍ to podmínkou)? Úplně padneme z tebe na zadek, pokud budeš mít znalosti z opensource PHP5 MVC frameworků, Google technologií, Sharepointu a hlavně pokud budeš samostatný a iniciativní při řešení a dolaďování problémů. Pokud ne, tak to nevadí, naučíme tě to.

Potřebuješ pracovat z domova? Dáme ti hardware, software i cloud na podporu práce z homeofficu. Rozhodneš se pracovat přímo z firmy? Počítej s čerstvým ovocem, vynikající kávou a čajem a odpočinkovým přírodním prostředím v blízkosti Horského parku. Školopovinnost nevnímáme jako překážku, vzájemně se přizpůsobíme tvému času. Více o práci u nás se dozvíš v tomto článku.

Ještě stále to není vše, co ti nabízíme! V ui42 rádi chodíme na mezinárodní odborné konference (WebExpo, Marketing Festival, Superweek a přednášíme na MobileRulezz, UX Camp, Pricemania Academy, konferenci BITE, či World Usability Day), organizujeme společné firemní víkendy na chatách, chodíme po práci na pivo, grilujeme na zahradě a věnujeme se i sportovním aktivitám (lanová dráha, bowling, paintball a turistika). Pokud jsi součástí neziskové organizace, tak máš možnost získat od nás sponzorský příspěvek ve formě webhostingu a Buxusu. A hlavně věříme, že se u nás hodně naučíš, protože máme za sebou mnoho úspěšných projektů!

Pošli nám tvůj životopis na kariera@ui42.sk a sejdeme se na pohovoru! Co ty na to? :)

Přečtěte si také

Konzultace zdarma

S čím byste potřebovali pomoci?

Vyberte všechny možnosti, které se vás týkají

Potřebujete ještě s něčím pomoci?

Vyberte si další oblast

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulář byl úspěšně odeslán.