Už žádné e-maily ve spamu - je tu možnost komunikovat přes SMS

Už žádné e-maily ve spamu - je tu možnost komunikovat přes SMS

SMS se v komunikaci se zákazníkem stala standardem, na který se dá spolehnout a Vy si ho můžete dovolit. Prostřednictvím SMSek můžete zákazníkovi připomenout nedokončenou objednávku, úhradu zboží, nevyzvednutou dodávku či poskytovat různé informace, například o úpravě dodacích podmínek. Začněte posílat informace o objednávce prostřednictvím SMS notifikací.

Stalo se Vám někdy, že e-mail potvrzující objednávku ve Vašem e-shopu skončil u zákazníka ve spamu? Nebo Vám volali zákazníci, že jim potvrzující e-mail vůbec nedorazil a mají pocit, že nakoupili na nedůvěryhodném e-shopu?

Začněte posílat informace o objednávce prostřednictvím SMS notifikací a tyto problémy už nebudete muset řešit. Váš zákazník nemusí být ani online a nemusí mít ani smartphone. Stačí, že má zákazník aktivní SIM ve svém telefonu a vy znáte jeho telefonní číslo, které jste získali z nákupního košíku při vyplňování údajů v objednávce.

SMS se v komunikaci se zákazníkem stala standardem, na který se dá spolehnout a Vy si ho můžete dovolit.

SMSky navíc patří k velmi operativním komunikačním nástrojům. Váš zákazník má svůj mobil stále u sebe a SMS zaregistruje prakticky ihned.

Prostřednictvím SMSek můžete zákazníkovi připomenout:

  • nedokončenou objednávku,
  • úhradu zboží,
  • nevýzvednutou dodávku
  • nebo poskytovat různé informace, například o úpravě dodacích podmínek

Na trhu existuje více poskytovatelů SMS bran, které se dají integrovat stejně jako na řešení na míru tak na open-source řešení. Cena SMSky je dnes v podstatě téměř zanedbatelná.

My v ui42 máme v našem redakčním systému CMS BUXUS integrované profesionální SMS řešení od společnosti Via Mobile. Majitelé e-shopů si v BUXUSu si text zprávy mohou sami upravovat. Klient si sám definuje jaký uživatelský zážitek chce prostřednictvím SMS svým zákazníkům doručit. 

Nezapomeňte, že SMS se v komunikaci se zákazníkem dá využít nejen na úrovni notifikace nebo systémové hlášky, ale může nést i dedikované reklamní poselství a podpořit prodeje.

Pokud disponujete databází tel. kontaktů Vašich zákazníků, SMS je ideální nástroj jak zákazníka oslovit informací o limitovaných akcích, okamžitých nebo personalizovaných slevách.

Pokud databázi tel. čísel nevlastníte, je ideální čas začít ji tvořit např. i prostřednictvím aktivace notifikačních SMS v BUXUSu nebo realizováním SMS kampaně na databáze mobilních operátorů. Rádi Vám poradíme jak začít :)

O společnosti Via Mobile, s. r. o.:

Via Mobile je slovenská společnost působící na SK a EU trhu od roku 2009. SMS posílají do všech zemí světa. V portfoliu se mohou pyšnit stovkami klientů a SMS kampaněmi s miliony poslaných SMS. Jejich smluvními partnery jsou všichni slovenští mobilní operátoři. Bezpečnosti se obávat nemusíte. Šifrované a zabezpečené SMS připojení vysoké kvality jsou samozřejmostí. 

Více informací jako i o cenách najdete na: www.smsmarketing.sk a www.smspreeshop.sk

Máte zájem o bližší informace? Neváhejte se na nás obrátit, rádi Vám je poskytneme!

Přečtěte si také

Konzultace zdarma

S čím byste potřebovali pomoci?

Vyberte všechny možnosti, které se vás týkají

Potřebujete ještě s něčím pomoci?

Vyberte si další oblast

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulář byl úspěšně odeslán.