Website Story III. Online událost o e-commerce pokračuje. Přidáte se?

Website Story III. Online událost o e-commerce pokračuje. Přidáte se?

Je to už rok, co jsme se v ui42 společně se Slovenskou spořitelnou rozhodli, že naše úsilí inspirovat zástupce e-shopů a online marketérů nenecháme jen tak vyprchat. Po tom, jak nám pokračování oblíbeného projektu MastersGate narušila pandemie, přišli jsme s Website Story. Online eventem se zajímavými příběhy úspěšných e-shopů, propleteným radami a tipy od uznávaných marketérů. A právě jeho pokračování vám brzy rádi zprostředkujeme.

→ Website Story III. totiž odstartujeme online už 25.05.2022

Inspirativní příběhy a uznávaní řečníci na jednom pódiu 

Osvědčená moderátorská dvojice Vera Wisterová a Martin Krupa z ui42 i tentokrát v křeslech online studia vyzpovídají hosty, kteří v oblasti e-commerce mají co říct

Pamatujete si například na pozadí úspěšné kampaně Isadore, kterou nám přišli zprostředkovat Juraj Pobjecký a Peter Velits? Nebo dámské obsazení z první Website Story, které nabídlo důkaz o tom, že ženy do e-commerce prostě patří. No a pokud jste si poslechli analýzu a předpovědi Mariána Timorackého z Mark BBDO, jistě víte, že poselství řečníků z Website Story mají dosah do mnoha odvětví. A právě to je jeden z mnoha benefitů online akce, jejíž příprava už po třetí finišuje. Nenechte si ujít novinky, trendy a zkušenosti, o které se s vámi účinkující otevřeně podělí. A co bude leitmotiv akce tentokrát?

Podíváme se na umělou inteligenci, UX i performance marketing 

Po minulých dílech, kterými rezonovala zejména situace související s koronakrizí a Black Friday šílenstvím, přineseme ve třetí Website Story více z čím dál častěji skloňované umělé inteligence a oblasti uživatelské zkušenosti – UX. O možnostech využití umělé inteligence v e-commerce prozradí více Mária Bieliková a Samuel Kimlička. Na důležitost UX testování ve prospěch zvýšení konverzí se zaměří Radoslav Bujna z Generali. Kromě toho se s námi o zkušenosti v online podělí vybraní e-shoppeři, několik zajímavých čísel a analýz zprostředkují i zkušení marketéři a specialisté. Více o našich hostech se budete moci postupně dozvědět v nejbližších dnech.

Rádi byste si poslechli někoho konkrétního i vy? Klidně se s námi o svůj tip podělte a následující Website Story možná obohatíte o cenné informace nebo zajímavý příběh z oblasti, kterou byste chtěli poznat blíže. Sledujte nás, postupně budeme odhalovat, na koho se můžete těšit už 25.05.2022 v přímém přenosu, který si můžete vychutnat zcela zdarma, stačí se jen zaregistrovat.

Nenechte si Website Story III. uniknout 

a přihlaste se ještě dnes!

Přečtěte si také

Konzultace zdarma

S čím byste potřebovali pomoci?

Vyberte všechny možnosti, které se vás týkají

Potřebujete ještě s něčím pomoci?

Vyberte si další oblast

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulář byl úspěšně odeslán.